''Ze gaan hier spijt van krijgen''. ~ Utopia Gekte

11/17/2015

''Ze gaan hier spijt van krijgen''.

De baby.

Niet iedereen in Utopia is blij met de komst van de baby en dat nemen wij ze niet kwalijk. Hoe laat de real care huilebalk komt vandaag is nog niet bekend, maar Bas en Cees beginnen de ochtend al met mopperen over hun nieuwe familielid. ''Wie bedenkt dit'', vraagt Cees zich nog maar eens af. Natuurlijk weet hij ook wel dat de overheid dit heeft bedacht, maar we snappen wat hij bedoelt. En Bas? ''Ze gaan hier spijt van krijgen'', besluit hij. Eerder vanochtend opperde hij al om de wieg geluidsdicht te isoleren! Hij ziet nu al voor zich hoe de baby continue blijft huilen en Cees snapt niet dat er geen rekening wordt gehouden met anderen. Erg leuk voor Gina en Mark dat ze papa en mama willen worden, maar er wonen meer mensen in de loods.

En verder... Naomi is lekker aan het sporten in de gym na het meehelpen bij de koeien. Bas moet naar de zenderkamer komen en er volgt een streamlock. Zonder dat we een idee hebben waarom. De droger doet ondertussen ook niets meer en Cees geeft tevergeefs wat stoten tegen dat ding. Tussendoor is ook al snel duidelijk waarom Bas naar de zenderkamer moest komen. Hij belt naar het bedrijf van de real care baby en verzoekt om het in te stellen op de moeilijkste stand na 2 dagen. Oftewel, Bas gaat er inderdaad voor zorgen dat ze spijt krijgen. Het is alleen niet realistisch meer merkt de man aan de telefoon op. ''Maar dat is Utopia ook niet''.

Gelukkig heeft Mark goed geslapen. Dat laat hij zelf weten aangevuld met de volgende uitspraak: ''Ik ben helemaal klaar voor het vaderschap!''
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.