Wim is nat dankzij Bjorn. ~ Utopia Gekte

11/25/2015

Wim is nat dankzij Bjorn.

Mama Cash dag.

Een beetje humor op de 'vroege' ochtend tijdens het schoonmaken moet kunnen. Dat dacht Bjorn ook en hij had Wim in het vizier. Samen poetsen ze de toiletten en wanneer Wim achter een gesloten deur staat grijpt Bjorn zijn kans. Met een brede glimlach op zijn gezicht gooit hij een deel van de emmer met sop over de deur heen. Vol op Wim, zo blijkt niet veel later. Bjorn komt niet meer bij van het lachen en de twee stoeipoesjes belanden in een klein gevecht. Wim is kletsnat en kan er zelf ook goed om lachen. Na een kleine strubbeling poetsen de twee gezamenlijk het toilet en gaat het normale leven weer door.

Niet alleen Bjorn en Wim zijn inmiddels aan het werk. Ook Mark en Cees bijvoorbeeld. Zij hebben beide een computer in gebruik genomen. In de woonkamer zijn alle dames eensgezind aan de slag gegaan met een berg kleding. Ze knippen alle kledingstukken in kleinere lapjes. En al die lapjes gaan ze vervolgens aan elkaar naaien. Een tijdrovende klus waar ze nog veel uren in moeten steken eer dat het klaar is. Ondertussen loopt Gina nog even naar Mark toe om hem aan het werk te zetten. Het plan is om vaste klanten te gaan bellen in de hoop dat ze gaan doneren voor Mama Cash. Gelukkig nemen ze er dan ook 24 uur de tijd voor en krijgen ze elke 2 uur een half uurtje pauze. 'S nachts mogen ze 1 uurtje slapen. Ook gaan ze vandaag weer sponsoren proberen te vinden. De hele dag lijkt in het teken te staan van Mama Cash en het ophalen van geld voor die stichting. Bjorn wandelt inmiddels al een tijdje van hot naar her omdat de telefoon weer eens is verdwenen. ''Zonder telefoon kunnen we ook niet bellen'', weet Bjorn zijn medebewoners te vertellen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.