''Wil je het kenbaar maken aan de groep, of geruisloos dood laten bloeden tot ze vragen gaan stellen?'' ~ Utopia Gekte

11/10/2015

''Wil je het kenbaar maken aan de groep, of geruisloos dood laten bloeden tot ze vragen gaan stellen?''

Hoe gaan Gina en Mark nu verder!

We schreven al twee keer eerder over het lange gesprek tussen Mark en Gina waarin Gina het uitmaakte met Mark vanwege een stukje tekst in een brief en omdat ze niet genoeg gevoelens voor hem heeft en nog geen kinderen met hem wil. Het gesprek gaat toch nog wat langer verder want er moet natuurlijk ook besproken worden hoe ze nu verder gaan. Gina hoopt dat ze nu niet zo'n ongemakkelijke situatie krijgen. ''Ik ben niet iemand die nu gaat zeggen ik haat je'', laat Mark weten. Maar volgens Gina heeft hij wel ooit zoiets laten weten. ''Je zei 'het is het ene uiterste of het andere uiterste. Of ik negeer je helemaal dood dan kan ik je uit mijn hoofd zetten dan is het goed''. Ze zitten in een rare situatie want eerst hadden ze iets en daarna helemaal niets maar deden ze eigenlijk alles nog hetzelfde behalve het zoenen. ''Hoe zie jij het dan voor je vanaf nu?'', vraagt Mark. ''Wat meer afstand'', laat ze weten. Ze wil wel gewoon vrienden blijven want het is ook niet dat ze totaal niet verliefd op hem is. Ze is alleen tot de conclusie gekomen dat het niet eerlijk is als ze hun verliefdheid vergelijkt. Mark lijkt verliefder en pakt haar vaker beet. ''We gaan gewoon beiden ons Utopia maken en that's it'', laat Mark weten.

En dan nog een ander belangrijk punt, gaan ze de groep hierover inlichten. ''Wil je het kenbaar maken aan de groep, of geruisloos dood laten bloeden tot ze vragen gaan stellen'', vraagt hij. Gina wijst Mark er op dat ze elkaar de laatste tijd sowieso al heel veel los hebben gelaten dus het lijkt er op dat zij de groep niet in wil lichten hierover. En wat dan als Mark de vraagt krijgt. Wat zegt hij dan. ''We hebben niks'', Dat zeiden ze hiervoor tenslotte ook al de hele tijd. ''Je weet dat die vraag gaat komen, mensen gaan het zien'', laat Mark weten. Mark zegt van Gina te houden en zegt dat ook altijd te blijven doen. Volgens Gina is de grootste verandering dat ze niet meer gaan knuffelen en niet meer bij elkaar in bed gaan liggen, maar ze kunnen wel nog gewoon gesprekken hebben en het leuk met elkaar hebben. ''Of je moet dat niet zien zitten?'', vraagt Gina. ''Nee is goed'', laat Mark weten. ''En stel, wat doen we als er een hele leuke man of vrouw binnen komt?'', vraagt Mark. ''Over mij hoef je je geen zorgen te maken. Voor jou ga je gang'', aldus Gina. ''O oke, dat komt er ook weer lekker uit'', reageert Mark. ''Zo van ne*k alles wat los en vast zit Mark, maar ik zal dat nooit doen. Nou dat is dan duidelijk''.

Gina wist dat ze aan Mark een hele goed had, ''het is gewoon. Uh. Het is gewoon anders hier binnen. Als ik kijk naar jou en mij. Ja....''. Ze maakt haar zin niet af en Mark vraagt wat ze bedoeld. ''Niks''. Gina huilt ondertussen weer zachtjes en volgens Mark is Gina gewoon helemaal van slag door een brief die hij heeft gekregen terwijl ze dat misschien helemaal niet had hoeven zijn. Mark kan het ook niet echt volgen. Hij snapt ook niet dat ze huilt om een beslissing die ze zelf neemt. Het zou eerder moeten zijn dat hij huilt. ''Dan luister je niet goed'', laat Gina weten. Want ze houd wel van hem, maar bij lange na niet zoveel als Mark van haar. Ze had graag met hem verder gewild, maar weet niet of ze dan eerlijk is tegenover zichzelf. Over kinderen zou zij niet meteen beginnen en Mark zou volgens haar zeggen ''Kom op het liefst nu nog''. Gina vraagt zich af of Mark dan niet zo'n meisje verdiend. ''Zo'n meisje die met haar benen wijd gaat liggen en zegt ik wil een kind van je? Nee'', zegt Mark. Zijn kinderwens is wel groot maar... Stel ze zouden buiten staan zonder camera's en Mark zegt dat hij kinderen wil. Gina wil dat nog niet en dan gaat ze twijfelen of haar verliefdheid wel even groot is. Nogmaals herhaalt ze dat Mark helemaal geen irritatie punten bij haar heeft en zij wel irritatie punten bij hem. ''Verliefdheid maakt blind hé'', laat Mark weten.

Volgens Mark is Gina gewoon heel erg onzeker in alles wat ze doet. Volgens Mark zou dat kunnen komen omdat ze in eerdere relaties vaak teleurgesteld is. Maar volgens Gina is het elke keer als ze zich kut voelt dat het met hun te maken heeft. Mark lijkt in ieder geval wel achter de beslissing te staan. ''Om het voor ons en de buitenwereld behapbaar te maken gewoon een punt er achter zetten binnen Utopia. Niet meer bij elkaar liggen. Niet meer knuffelen en kussen en dan zien we wel wat er allemaal gebeurd''. Gina horen we nog steeds snikken en het lijkt op het moment dus meer met haar te doen dan met Mark. Al zou het ook goed kunnen dat Mark zich gewoon groot houd. ''Kom op het is Utopia. Daar ligt het aan, niet aan jou'', laat Mark weten. Volgens hem zit Gina nu gewoon met dingen en uit ze het op deze manier. ''Doe je ding, ik doe me ding en we zien wel wat de toekomst ons verder brengt. Blijven we vrienden of worden we weer een stelletje. Gaan we elkaar nooit meer zien? De tijd zal het leren''.

Vlak voordat ze de loods weer binnengaan laat Mark Gina nog even weten dat ze het natuurlijk allemaal gaan zien. Gina ziet er volgens hem niet uit. ''Je hebt geen toneel opleiding gedaan toch?'', vraagt hij zich af. Een opmerking waar Gina gelukkig weer om kan lachen. Gina zegt dat ze gewoon van al het gezeur af wil. Ze wil ''hier'' een mooie leuke tijd hebben. Mark zegt dat hij het al wel wist toen ze naar hem toe kwam. Als Gina zegt dat ze nog even een rondje wil lopen zodat haar tranen kunnen drogen volgt er een streamlock. ''Ik vertel je vanavond nog wel wat'', horen we Mark zeggen, voor er nog een tweede streamlock in gegooid word. Zodra we eindelijk weer beeld hebben lopen de twee samen de loods weer in. Mark gaat zijn eigen ding doen en Gina loopt meteen naar boven waar ze op bed gaat zitten en wat spullen op lijkt te gaan ruimen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.