We mogen weer eens iets niet zien. ~ Utopia Gekte

11/01/2015

We mogen weer eens iets niet zien.

De klapper video.

Onder het mom van gezamenlijk buiten brunchen met zijn allen kan er in de loods weer van alles gebeuren wat wij niet mogen zien. Moeten de camera's worden gepoetst? Worden er nieuwe meubels geplaatst? Komt er een schoonmaakploeg de loods vegen? Je weet het maar nooit... Tijdens de gezellige brunch komt er ook een minder gezellig onderwerp ter sprake bij Mark. Hij heeft namelijk ontdekt dat het Halloween feest helemaal niet de honderden euro's heeft opgeleverd die Bjorn voorspiegelde. Het schijnt zelfs nog niet eens 100 euro te zijn. Dit valt meteen bij Bjorn in het verkeerde keelgat die zowat uit zijn slof schiet. Hij houdt niet van de manier waarop Mark tegen hem praat en kan er ook niet tegen dat er zo openbaar word gepraat over de cijfers.

Ook tussen Ivan en Nicole ligt er spanning op de loer. Wanneer Nicole eindelijk op komt draven is Ivan een beetje gepikeerd en komt er een streamlock. "Je bent voorstander van een samenleving en dan kom je niet opdagen op het enige moment dat we samen zijn", horen we Ivan nog zeggen. Voor de brunch waren Naomi en Nicole ook al in een discussie terecht gekomen. Nicole is namelijk van plan om Naomi een stem te geven bij de laatste nominaties van dit jaar. Er volgt een discussie over dat Naomi zichzelf als prinses zou hebben neergezet en daar nu de gevolgen van moet ondervinden. Het gebeurde allemaal deels tijdens een streamlock dus we kunnen er niet echt een touw aan vastknopen. Later buiten stelt Ivan Naomi gerust door te zeggen dat hij zeker weet dat Naomi niet op de bank terecht komt.

Iemand die nog wel enigszins ontspannen is buiten is Gina. Zij stelt voor om na het centraal van aanstaande dinsdag verstoppertje te spelen. En op veler verzoek... De video waarin Bas een klap krijgt omdat hij aan iemand haar tetten wilde zitten. Bij deze ben je weer helemaal op de hoogte van het wel en wee in Utopia. Wat de dag ons verder brengt wachten we geduldig af.
 2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.