Wat er vannacht allemaal gebeurde. ~ Utopia Gekte

11/26/2015

Wat er vannacht allemaal gebeurde.

Lekker naaien.

Je zal wellicht denken waar is Utopia Gekte in hemelsnaam gebleven? Nou, gelukkig zijn we er gewoon nog! En we gaan vrolijk door met waar we gebleven waren. Gisteravond, vannacht en vanochtend dus. In chronologische volgorde kom je er achter wat er nog allemaal is gebeurd tijdens het 24 uur naaien met de dames voor het goede doel.

23:34. Armanda praat met Bjorn in het kantoor. Armanda vind het tof dat de meiden het volhouden, maar zij kan het gewoon niet. Ze vind het ook knap van de mensen die dit werk doen. ''Zij hebben geen keus'', vind Bjorn. ''Daarom moeten we als we gaan shoppen betere keuzes maken. Het is ook laf van me, maar ik ben ook een lafaard. Ik ben meer een prater, denker ook wel doener maar niet fysiek werk. Dit de hele dag zitten en naaien blegh. Ik ben gewoon een mietje'', moppert ze.

23:45. De lichten gaan uit in de loods. Er zijn wel wat kaarsjes/waxinelichtjes aangestoken, maar het is alsnog pikkedonker. Dit gaat niet zo zeggen de dames, maar toch gaan ze door. 

23:54. Zelfs Ivan zien we mee naaien. Wim, Rob, Benjamin en Bas zitten ook op de bank om de dames gezelschap te houden, maar doen verder niks nuttigs. Mark ligt op bed en ook Cees schijnt al te proberen te slapen 

01:16. Ivan zien we nog steeds naaien. Nicole is hele verhalen aan het vertellen en Rob ligt op de bank te slapen 

02:05. Naomi, Gabriƫlle, Rowena, Gina en Ivan zijn nog steeds aan het naaien. Bjorn zit ook nog beneden op de bank, maar in plaats van mee te helpen met naaien is hij aan het praten.

02:07. ''Staat op Utopia Gekte straks'', zegt Rowena. Helaas weten we niet waar dat precies over ging. De regie schakelt meteen over naar Cees die ligt te slapen. We mogen het gesprek niet meer horen. Enkele minuten later komt Cees even uit bed omdat hij wakker is geworden. 

03:00. Diep in de nacht vind er een gesprekje plaats over one night stands en seks. Cees schijnt het gedaan te hebben op een wc van een NS station en een vriendin van Gina in de trein. Ivan grapt dat hij het op de gracht in Amsterdam heeft gedaan. Gina zelf laat weten nog maagd te zijn en dat haar vader zich dan ook geen zorgen hoeft te maken. 

04:30. Benjamin maakt nog wat rijst klaar voor de doorzetters. 

08:17. Ondanks de lange nacht weten Stefanie en Naomi nog genoeg kracht te vinden om naar de stal te wandelen en mest te scheppen. 

08:42. Nicole vind dat dit de saaiste 24 uur ooit zijn. 

10:00. Snackbarmedewerker Mark serveert de friet en snacks. De 24 uur zit er op en de dames zijn uitgehongerd. De vette hap gaat er dan ook zeer makkelijk in ondanks dat het zo vroeg in de ochtend is. 

10:10. Armanda snapt het als ze stemmen gaat krijgen omdat ze heeft opgegeven. Ze lijkt een beetje te hopen op stemmen zodat ze er gewoon uit kan met de nominaties. 

10:20. Als de dames volle magen hebben roept Nicole iedereen bij elkaar. Het is tijd voor een speech en de bekendmaking van het opgehaalde bedrag. Nicole is 'kapot trots' op iedereen die heeft meegedaan, inclusief de mannen die hebben geholpen. In totaal is er 1345 euro opgehaald voor Mama Cash maar dat bedrag kan nog verder oplopen.



1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.