Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

11/09/2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Utopia nieuws.

We hebben met interesse de livestreams bekeken sinds ons laatste nieuwsbericht vanmiddag. En we komen tot de conclusie dat er wederom niet zo heel veel is gebeurd. Dat ondanks dat het maandag is en Ivan een goede peptalk heeft gegeven in alle vroegte. Snel op de hoogte zijn van wat er nog allemaal is gebeurd? Met nog geen minuut lezen ben je zo weer bij:

14:41. Bjorn veegt het terrein bij de akker aan en andere bewoners werken ook nog een beetje.
15:10. Gina krijgt een nieuwe lading broeken binnen. (van haar kledinglijn?) 
15:36. Cees vond zijn dag waardeloos. ''De hele dag in die klote keuken staan'', laat hij aan Rowena weten. Volgens haar is het zijn eigen keus om daar te gaan staan, hij kan ook andere dingen doen.  
16:00. Rowena bespreekt nieuwe plannen met Ivan. Het gaat om een 'Running diner' en Ivan adviseert haar hoe ze dat het beste kan presenteren aan de groep. Ze is zelf niet zo'n goede spreker als Ivan en lijkt zich daar een beetje voor te schamen. Wat Ivan betreft is dat nergens voor nodig. Hij geeft goede tips en geeft zelfs zowat een voorbeeld van een hele speech die ze zou kunnen houden. Het idee van Rowena is in ieder geval erg leuk. Zowel de bewoners zelf als gasten die naar Utopia komen maken allerlei hapjes. Elke gang eten ze vervolgens op steeds een andere locatie op, bijvoorbeeld bij BaasBeach. Er komen vier groepjes die ieder een gang op zich nemen en de groep is inmiddels op de hoogte gebracht van de plannen. 
16:00. Gabriƫlle vraagt eens aan Rob hoe het met hem gaat. Naar eigen zeggen prima, al heeft hij soms wel moeite met de vele verschillende mensen die in Utopia zitten. Hij accepteert al die verschillen wel, ook al kost dat soms wat energie.
19:45. Rowena en Bjorn zijn aan het zingen in de (foto)studio. 
20:25. Naomi en Bas zijn danspasjes aan het oefenen in de gym. 
20:30. Cees, Rob, Bjorn, Ivan, Mark, Stefanie en Wim hebben een BV overleg. Er komen dingen voorbij als het aanpassen van de prioriteitenlijst. Als er echt belangrijke dingen worden besproken horen we dat nog wel terug in een centraal.

Download de nieuwe app van Utopia Gekte in de Play store. (Klik hier) Zo krijg je bijvoorbeeld een push notificatie bij groot Utopia nieuws, bijvoorbeeld wanneer iemand Utopia onverwachts dreigt te verlaten. En goed nieuws: Binnen enkele dagen komt de IOS versie in de App store! De oude Utopia Gekte app kan je verwijderen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.