Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

11/24/2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Ruzie Bjorn en Stefanie.

We blikken nog even terug op wat er gisteravond allemaal is gebeurd in Utopia voordat we verder gaan met vandaag. Zo'n beetje iedereen is inmiddels op de hoogte van de mail aan Bjorn waarin hij wordt verzocht het nummer 'Waves' van Mr. Probz niet te zingen. De hele avond is Bjorn druk bezig geweest met iedereen inlichten over dit nieuws. Uiteindelijk krijgen Stefanie en Bjorn zelfs ruzie. Volgens Stefanie loopt Bjorn te stressen, maar dat ontkent hij. Ze schelden elkaar lichtjes uit voor pannenkoek en dergelijke. Stefanie kan er de humor wel van inzien, maar Bjorn overduidelijk niet meer. ''Dit maakt het stemmen weer een stuk makkelijker'', laat hij meerdere keren weten. Oftewel, een dreigement aan Stefanie waarin hij duidelijk maakt dat zij stemmen krijgt van hem tijdens de nominaties.

De hele avond hangt er een negatief sfeertje in de loods. Bjorn en Rowena zonderen zich nog even af achter de desktop om de mail weer te bespreken. Rowena zoekt wat informatie op over Mr. Probz, zoals dat hij niet mag optreden in Amerika vanwege zijn strafblad. Ook twijfelt ze aan de echtheid van de mail. Maar volgens Bjorn is het echt het mailadres van de zanger. Bjorn zelf laat het mailtje aan steeds meer bewoners zien. Ook Gabriëlle komt aan de beurt. Bjorn vind dat het niet nodig was geweest om over zijn kwaliteiten te beginnen. Rowena besluit om een excuusmail te schrijven en daarmee lijkt de zaak afgedaan.

Is er dan helemaal niks anders gebeurt in Utopia gisteravond? Niet heel veel inderdaad. Cees gaat een restaurantje maken van het cordwood huisje gedurende de wintermaanden. En Stefanie heeft kort gesproken over de 7 stemmen in haar hoofd. Aan Rob en Gina vertelt ze dat ze deze stemmen pas heeft sinds ze in de loods woont. Gina kan het zich maar moeilijk voorstellen hoe gek zij zou worden met zoveel stemmen. Tja, het is dat je maar één publieksstem kan krijgen Gina anders had je er ook minstens 7 gehad zo te zien aan onze poll.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.