Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

11/11/2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Wandelen met Sascha.

De middag verloopt rustig nadat de meeste irritaties onderling zijn uitgesproken. Behalve gepraat is er ook gewerkt in de loods. Zeker niet door iedereen, zoals gewoonlijk, maar toch! Met name Ivan heeft zeker niet stil gezeten. Hij is een man van de fysieke arbeid en stond dus met een kwast in zijn hand hoog op de ladder om de muren te schilderen. Andere bewoners zijn meer van het zittend werken en waren dus lange tijd achter de computers te vinden. Ook het sporten is niet door iedereen vergeten. Wim en Mark hebben daar ze zweetklieren weer flink aan het werk gezet, later gevolgd door Rob en Stefanie. Laatstgenoemde was ook al vrolijk aan het zingen en poetsen in de loods na het gesprek met Ivan.

En de liefde? Tja... Gina en Mark zijn uit elkaar omdat Gina die beslissing heeft genomen. Ze vreest echter dat ze die beslissing iets te vroeg heeft gemaakt. ''Mocht dat zo zijn dan komt het wel weer goed'', liet ze aan Nicole weten tijdens een gesprek over de baarden van Mark en Ivan. Tussendoor heeft Rob op zijn beurt juist weer aan Mark laten weten dat hij beter verdient dan Gina. Dus dit kan nog een ongemakkelijke kwestie gaan worden... Verder is er vooralsnog weinig bijzonders gebeurt in het beloofde land. Behalve dat Armanda deze keer niet in haar uppie is gaan wandelen met pony Sascha, zoals te zien op onderstaande foto.

Momenteel is het erg rustig in Utopia en veel bewoners zitten op de banken in de woonkamers. Straks gaat er nog gekookt en gegeten worden dus voorlopig lijkt er ook niet veel te gebeuren. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.