Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

11/06/2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Een saaie avond.

Het is weer een aantal uren geleden dat er een bericht is verschenen hier. Erg veel gebeurtenissen zijn er voor de verandering ook niet te melden. En dat terwijl het vrijdagavond is, dus weekend! Hoe dan ook, ik krijg afkickverschijnselen van zo lang niks publiceren. Tijd dus om dat beetje schade wat er is weer in te halen. Oh, en een piepklein ander nieuwtje... Als alles goed gaat komt er binnenkort een nieuwe app van Utopia Gekte in de Play Store van Google én in de App store van Apple. Mijn technische kennis is nihil dus vraag me niet wanneer het zo ver is. Maar ik ben er druk mee bezig nu Utopia vrolijk door gaat in 2016! Vooral het toevoegen van een app in de App store is lastig voor een leek als ik. Maar ik weet dat het een grote wens is van alle iPhone gebruikers, dus ik geef niet op! :-)

En nu snel door met het laatste Utopia nieuws. Wat is er zoal gebeurd de afgelopen 3 uur?

- Sascha wandelt met Armanda over het terrein. Of Armanda met Sascha. Ze lopen onder andere langs de poort, maar vluchten niet weg.
- Bas krijgt vlechtjes in zijn mooie lange blonde lokken.
- Ivan krabt wat aan zijn geslachtsdeel. Sorry, we houden van details.
- Nicole is niet van plan om haar schilderijen op de markt te verkopen.
- Stefanie vertelt trots dat ze vandaag hortensia's in de tuin heeft geplaatst. Tussendoor kroelt ze wat door de haren van Bas. Hij ligt op haar schoot.
- Gina zou de haren van Bas wel willen knippen omdat ze het te lang vind worden. Wat Bas betreft gaat dat niet gebeuren. Stefanie is jaloers op Bas zijn haren.
- De Glossy is nu kwalitatief beter in elkaar gezet dan de eerste druk, die al snel was uitverkocht.
- Bas verlaagt de prijs van het tweede kwartelei nog maar eens een keer met een euro. Alleen Utopia Gekte was zo gek om het 1e kwartelei voor 50 euro te kopen.
- Er zijn weer Bed & Breakfast gasten die een nachtje in Utopia verblijven.

En dat was het wel weer zo'n beetje! Het is niet veel, maar meer kan ik er ook niet van maken. Wie weet gebeurt er straks nog van alles en zie ik je zo weer terug. Ik wens je in ieder geval bij deze alvast een heel fijn weekend. Ga gerust de deur uit indien mogelijk en gewenst, want met Utopia Gekte haal je alles wat je hebt gemist zo weer in.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.