Naomi vergat haar ''relatie'' met Giorgio even ~ Utopia Gekte

11/17/2015

Naomi vergat haar ''relatie'' met Giorgio even

En wat er nog meer gebeurde op 16 november 2015

We hebben vandaag erg weinig geschreven op Utopia Gekte. Hoog tijd om dus nog maar even het een en ander in te halen. Laten we beginnen met wat kleine nieuwtjes en afsluiten met de gebeurtenissen waar wat meer over te melden is.

15:17. Mark en Gina zijn vanaf morgen papa en mama. Ze krijgen namelijk een real care baby (pop) waar ze voor zover wij weten een week lang voor zullen gaan zorgen. Dit moet wel goed aangepakt worden. Gina loopt dus naar Wim toe om hem om wat hulp te vragen. Al snel heeft ze het voor elkaar. Wim zal (samen met Mark) een wiegje voor de baby gaan maken. Ook moeten ze nadenken over een naam want Gina wil de baby natuurlijk ook een naam geven.
17:49. Bjorn, Rowena en Armanda zitten op de bank voor de open haard. Bjorn heeft een gitaar in zijn handen en zit er op te pingelen terwijl hij ''zingt''.
17:59. Ivan, Wim en Benjamin zijn alle drie druk bezig in de keuken. Ivan is kool aan het snijden. Wim is kaas aan het raspen en Benjamin staat achter het fornuis. Niet veel later besluit Cees ook maar een kijkje in de keuken te gaan nemen.
18:36. Ondanks dat er net nog een aantal heren aan het koken waren zien we dat er vandaag ook weer eten bestelt is. Zo hebben een aantal bewoners waaronder Bjorn, Mark en Gina sushi bestelt en zien we even later weer andere bewoners pizza eten.

En dan de grotere gebeurtenissen

Mark en Gina hebben een interessante week achter de rug. Eerst maakten ze het uit om de avond daarop al meteen weer bij elkaar te komen en samen de douche ruimte in te duiken, met daarbij allerlei vreemde geluiden die sterk doen vermoeden dat er meer gebeurd is dan alleen een kusje. Bas was het opgevallen dat de twee in het Cordwood hadden ''geslapen'' en besloot dus een blacklight te huren om vervolgens met Bjorn op sporen onderzoek uit te gaan. Mark en Gina zijn inmiddels op de hoogte van deze actie en ze zijn er niet echt blij mee. Ze spraken daarom eerder vandaag nog even met elkaar en zijn het er over eens dat ze de heren terug willen gaan pakken. Hoe is nog niet duidelijk, maar er gaat dus nog iets gebeuren. 

Bas is vandaag met iets anders bezig geweest. Zo heeft hij gebeld om te vragen hoe het met zijn eendje Face gaat. Hij krijgt vervolgens te horen dat het eendje hoogstwaarschijnlijk een loodvergiftiging heeft, maar het eendje zou ook nog een hersenvliesontsteking kunnen hebben. Het diertje krijgt medicijnen en het lijkt steeds beter met hem te gaan. Bas denkt ook nog even aan het andere eendje ''Duck''. Die is nu alleen en misschien zouden de diertjes beter bij elkaar kunnen zijn. Maar dat kan niet want een hersenvliesontsteking is besmettelijk. Bas en Duck zullen dus nog even moeten wachten. Face krijgt nog een poosje medicatie en zal over een aantal weekjes als alles goed blijft gaan wel weer naar Utopia terug mogen.

Gelukkig zijn er vandaag ook nog leukere gesprekken geweest. Dat Cees Rowena een interessant persoon vind is al langer duidelijk. Vlak na haar binnenkomst liet hij haar namelijk al weten dat ze een mooie dame is met mooie handen en regelmatig komen er opmerkingen uit Cees zijn mond waaruit nog steeds blijkt dat Cees Rowena wel een leuke dame vind. Ook deze avond weer als Cees aan Rowena laat weten dat als ze alleen binnen was gekomen zonder vriend dat Bjorn dan helemaal voor haar zou zijn gegaan. Bjorn zit er bij en ontkent. ''Nee, absoluut niet''. Wanneer Cees dezelfde vraag terug gekaatst krijgt is hij verrassend eerlijk. ''Als een blok'', laat hij weten. Ook ondanks Rowena's leeftijd. Rowena ligt dubbel van het lachen.

Laat op de avond is het ook nog erg gezellig in de loods. De mannen zien we in de horeca keuken rond de tafel zitten, maar omdat wij op de andere stream rondhangen hebben we gemist wat de mannen daar deden. We gaan er vanuit dat het een soort van BV bijeenkomst zal zijn geweest. Een groot deel van de dames hangt op dat zelfde moment met zijn allen in de slaapkamer van Naomi, Rowena, Cees en Wim rond. Daar word er gezellig gekletst, gelachen en plezier gemaakt. Ook doet Naomi deze avond nog een interessante uitspraak als Bjorn en Stefanie zeggen dat ze al lang vrijgezel zijn. Naomi zegt dan namelijk dat ze al zo'n 4 jaar vrijgezel is. Als Stefanie zegt dat Naomi niet vrijgezel is bedenkt ze zich opeens. Ze was blijkbaar even vergeten dat ze ''iets'' met Giorgio heeft (gehad). ''Als dat zo is Naoom dan slaap ik vanavond hier hoor'', grapt Bjorn meteen. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.