Waarom huilt Bjorn bij Gabriëlle? ~ Utopia Gekte

11/06/2015

Waarom huilt Bjorn bij Gabriëlle?

Wie doet wat?

We zijn zo ongeveer halverwege de middag en de helft van de bewoners werkt gestaag door aan de tuin. Het is wel een heel gedoe want er moet op veel dingen gelet worden. Bijvoorbeeld kabels die in de grond liggen waardoor wij dankzij 106 camera's via de livestreams bijna 24/7 naar Utopia kunnen kijken. Ook de tuinman zelf maakt het de bewoners niet gemakkelijk. Elke plant moet anders de grond in en hij houdt alles scherp in de gaten. Hij vreest namelijk dat er anders planten ondersteboven in de grond worden gezet. De tuinman is verder ook een gezellige kletser dus dat vertraagt de boel soms ook een beetje. Zijn verhalen zijn niet oninteressant overigens en hij brengt het met veel humor. Zelfs wanneer hij vertelt dat hij kanker heeft gehad en hoe hij daar bovenop is gekomen brengt hij de lachstuipen bij de bewoners in beweging.

Binnen in de loods worden de zojuist bezorgde boodschappen door Naomi uitgepakt. Na een paar minuten zit die klus er op en kan ze weer op de bank gaan zitten in de woonkamer. Cees zien we gelukkig wel in de tuin werken inmiddels. Zijn vertrek uit Utopia lijkt dan ook niet te gaan gebeuren. Hij heeft nieuwe moed gevonden en helpt toch nog mee met de tuin! Minder harde werkers zien we achter de desktop zitten in de loods. Het zijn Gabriëlle en Bjorn. Laatstgenoemde is zelfs aan het huilen. De regie gooit er een streamwissel in dus geen idee waarom. Armanda is ook niet zo van het tuinieren en schrijft binnen een brief.

Later blijkt dat Bjorn huilt vanwege de situatie met Cees. Hoe of wat precies blijft onduidelijk. Gabriëlle geeft het advies om wat meer rekening met zichzelf te houden in plaats van altijd zijn best te doen voor een ander. Er komt weer een streamwissel waardoor we Mark in Le Luifel te zien krijgen. Cees is de tuin alweer zat en krijgt de camera van Naomi nog een keer te leen. ''Wel even je handen wassen'', zegt ze als grap. Cees vertelt trots dat zijn foto's meer dan 22.000 keer bekeken zijn nu.

Om 14:00 heeft de groep een pauze ingelast voor de lunch. Ze eten gezamenlijk van Le Luifel en nemen plaats in de loods. Stefanie en Gina blijven wel buiten aan het werk. En het valt Gina op dat er allemaal dode plantjes tussen zitten. Bas blijft ondertussen hard doorwerken aan de volière in de kas. Al met al is, zoals we al hadden kunnen verwachten, de ene helft wel aan het werk en de andere helft niet.

Gezellig mee kletsen op Utopia Gekte in de reacties? Een accountje aanmaken is zo gepiept en je bijdrage is van harte welkom! Ook kan je je aansluiten bij onze Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Zo mis je écht niks meer! Ook op Twitter zijn wij te vinden. Volg jij ons al? 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.