''Waar gaat het over?'' ~ Utopia Gekte

11/02/2015

''Waar gaat het over?''

Een nieuwe dag.

Een goedemorgen op deze koude en mistige maandagochtend. Het is inmiddels half 11 en er is weer veel bedrijvigheid in Utopia. De bewoners hebben goed geslapen na het lange gesprek van gisteravond en hebben vast veel zin in weer een nieuwe dag! Naomi en Ivan begonnen de dag met het verzorgen van de dieren en Cees was vroeg in de keuken te vinden. In plaats van mooie mistige foto's maken voor de herfst reportage koos hij er voor om met potjes pindakaas bezig te zijn. Het kleine pauwtje die gisteren is gebracht maakt het goed en zien we ook rond wandelen. Het is nog een hele kleine pauw dus het is ook nog niet echt herkenbaar als pauw.

Als Ivan weer terug is in de loods maakt hij Nicole wakker met een lekker bakje koffie op bed. Daarna belt hij met boer John Klaver vanwege de koe die geen melk meer geeft. De boer adviseert om gewoon niks te doen. Wim, Nicole en Bas doen een sigaretje en daarna zien we Wim klussen. Gabriëlle en Stefanie zijn aan het sporten en Rowena en Mark hebben beide een laptop tot hun beschikking. Er was een klein beetje gedoe net toen Cees met Rowena aan het praten was. Tijdens het gesprek vroeg hij of Rowena wist wat assertief betekent, waarop ze antwoordde van wel. Ze wilde of kon het echter niet uitleggen toen Cees daar om vroeg. Dat is nogal een dingetje voor Cees die vervolgens bij meerdere bewoners dit sensationele nieuws gaat delen. ''Waar gaat het over'', vraagt Gabriëlle zich af wanneer ook zij de ergernis van Cees te horen krijgt. Later gaf Rowena overigens toe dat ze het toch niet precies wist.

Om positief te eindigen gaan we het hebben over de favorietenuitslag van UtopiaTV. Stefanie doet het onwijs goed en weet op een derde plek te eindigen. Bas zakt langzaam maar zeker steeds meer weg, maar weet nog wel de koppositie te behouden. Ivan weet op het nippertje zijn tweede plek te behouden, maar Stefanie zit hem op de hielen:

1.  Bas (36,26%)
2.  Ivan (15,52%)
3.  Stefanie (14,85%)
4. Cees (7,17%)
5. Armanda (6,77%)
6. Gabriëlle (4,19%)
7. Naomi (2,86%)
8. Bjorn (2,73%)
9. Wim (2,57%)
10. Benjamin (1,64%)
11. Rowena (1,46%
12. Nicole (1,4%)
13. Mark (1,38%)
14. Rob (0,71%)
15. Gina (0,49%)

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.