Vrouwenfeest is geen denderend succes. ~ Utopia Gekte

11/21/2015

Vrouwenfeest is geen denderend succes.

Jekemenie!

Ondanks alles zijn er toch nog aardig wat gasten op het 'Who run the world' vrouwenfeest afgekomen. Maar dat het een klein beetje gezellig druk is betekent niet dat er ook dansende mensen zijn te zien. Sterker nog, er is wat groepjesvorming waarbij verschillende groepjes ergens in een hoek staan. Dit is goed te zien in de bijgevoegde GIF in dit nieuwsbericht waarmee je dankzij de 360 cam een rondje door de loods maakt. De plekken waar gezeten kan worden zijn al bezet en de gasten die nog staan zouden niets liever willen dan zitten. Samen met Naomi zet Gabriëlle daarom wat banken in de woonkamer neer. Terwijl die banken juist bewust in de slaapkamers zijn gezet eerder vandaag.

''Ze willen zitten! Wat moet ik doen'', vraagt Gabriëlle zichzelf wanhopig af. Volgens Bjorn creëert ze juist dat de mensen willen zitten doordat ze banken neerzetten in de woonkamer. Uiteindelijk haalt Gabriëlle diep adem en besluit ze dat het prima is zo. De mensen kletsen gezellig en het was niet per definitie een dansfeest. Het is goed zo. En de avond is nog lang niet voorbij! Over de rest van de avond gesproken, wat gaat er nog allemaal gebeuren? Rowena en Gabriëlle concluderen dat ze er een potje van maken. Er zou nog gesproken worden om een statement te maken, er zou nog een veiling komen, er is gedoe met de gastenlijst en bezoekers die wellicht niet betaald hebben en ga zo maar door. Hoog tijd om Nicole erbij te halen en zij weet binnen no-time alle stress weg te nemen. Zij 'lult' de avond straks wel even bij elkaar met een goed woordje over Mama Cash en alle andere dingetjes. De veiling gaat ze samen met Bjorn doen en Cees mag de avond afsluiten. Eigenlijk is er helemaal niks aan de hand. Zolang je maar blijft ademen. :)0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.