Vrienden voor Naomi aan het hek ~ Utopia Gekte

11/22/2015

Vrienden voor Naomi aan het hek

En bezoek voor Cees

Om kwart over vijf zetten we de streams aan en het blijkt al meteen dat we precies op het juiste moment terug zijn. Een aantal bewoners zijn naar Naomi aan het schreeuwen en al snel word duidelijk waarom. Er staan namelijk mensen voor haar aan het hek. In sneltreinvaart komt ze haar bed uit en rent ze op haar sokken naar buiten, gevolgd door een aantal mede bewoners. Ivan tilt Naomi op zodat ze over het hek kan kijken en als ze ziet wie het zijn is ze meteen dol enthousiast. Er word natuurlijk meteen gevraagd hoe het gaat. ''Goed'', laat Naomi weten. Al direct vind er een streamlock plaats. Waar we normaal nog een aantal minuten het gebeuren kunnen volgen was de streamlock er nu voor ons gevoel al binnen een minuut. Zodra we weer beeld hebben word er alweer afscheid genomen. ''Dankjewel. love you'', roept Naomi. 

Terwijl Ivan met Naomi op zijn nek weer terug de loods in loopt laat Naomi weten dat ze helemaal aan het trillen is. Ze lag nog in bed te slapen toen iedereen haar kwam roepen. Het bezoek heeft ook iets over het hek aan haar gegeven en al snel word duidelijk wie er voor Naomi aan het hek stonden. Haar beste vriendinnetje Jessy(?) en een vriend Roy. Helemaal uit Dodewaard. Naomi dacht ''wat doe je hier''. Zodra ze binnen in de loods zijn vraagt Naomi aan Ivan wie er eigenlijk allemaal zijn. ''De familie van Cees'', antwoord hij. Naomi vertelt nog even verder over haar bezoek. Ze vertelt dat ze een fles gekregen heeft met iets er in, maar die fles moest weer weg. ''Ze riskeren wel heel wat om aan het hek te komen'', horen we iemand van Cees zijn familie zeggen en een ander familie lid wil sowieso zo met Cees nog over zijn zakelijke plannen babbelen, horen we vlak voordat er weer een streamlock komt.

Zodra we weer beeld hebben zien we Armanda en Bas met pony Sascha wandelen. Bas laat weten bang te zijn dat hij op de bank komt. Of nou ja, niet bang, maar hij verwacht het. Bas vind zichzelf niet heel erg veranderd. Terwijl Armanda en Bas nog even rustig verder wandelen schakelen wij weer over naar binnen. Om kwart voor zes zien we Cees met zijn familie bezoek in de horeca keuken aan tafel zitten. Daar kunnen ze gezellig gezamenlijk gaan eten. Er is namelijk ook op hun gerekend bij het koken. Gabriëlle en Nicole hebben zelfs Roti gemaakt. Waar iedereen nu dus van kan gaan genieten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.