''Vijf augustus sta ik buiten'' ~ Utopia Gekte

11/28/2015

''Vijf augustus sta ik buiten''

Familie bezoek voor Rob

Vanochtend is er niet veel bijzonders meer gebeurd op de streams. We gaan dus meteen door naar de middag. Rob heeft vandaag namelijk familie bezoek. Iets over twaalf lopen ze het terrein al op. Rob loopt er meteen op af om zijn vader, zus, broer en twee vrienden te begroeten. Er word natuurlijk geknuffeld en meteen al gekletst over hoe lang ze elkaar niet gezien hebben en dus gemist hebben. Al snel gaan ze met zijn allen de loods in. Daar kletsen ze verder en word Rob verrast met een heleboel cadeaus. Niet alleen met kleding zoals een trui, een vest en sokken, maar ook met heel veel lekker eten waaronder Baklava, mango chutney, kippenpootjes en balletjes. Ook zegt zijn zus(?) sinterklaas spulletjes voor hem te hebben meegenomen en leest zijn broer(?) briefjes met tekst voor aan ome Rob. ''Weet je dat ik al vijf ben'', staat er onder andere op één van de briefjes. Rob past de kleding aan die hij gekregen heeft en lijkt er erg blij mee te zijn. De sokken had hij nodig, de trui zit perfect, alleen het vestje is wat te klein, maar die kan je natuurlijk ook gewoon open laten hangen.

Met een biertje in de hand word er verder gekletst om even later naar het rokersbankje te lopen een sigaretje te roken en daar verder te praten. Als ze even later weer binnen op de bank zitten komen er meer gesprekken op gang. Iemand gaat trouwen en dat zal waarschijnlijk plaats gaan vinden in de zomer. Rob wil er bij zijn en krijgt te horen dat hij dan maar snel Utopia uit moet komen. ''Vijf augustus sta ik buiten'', laat Rob weten. Dan wil hij thuis zijn. Wat wil hij dan anders nog in Utopia doen. Ook Rob zijn doelen en plannen komen nog even ter sprake. Rob wil de massages weer op gaan pakken en iets met coaching doen, maar dan wel zelfstandig. Ook krijgt Rob te horen dat iemand weer zwanger is voor de tweede keer. ''Vijftien weken al of zo''. Rob weet zelf ook te vertellen dat iemand bevallen is. Er word dus veel bijgepraat over het leven buiten Utopia, maar ook het leven in Utopia komt telkens weer ter sprake. Masseren doet Rob niet echt meer, hij schijnt een tennisarm te hebben. Ook vertelt Rob dat hij het even zwaar had toen Gina en Mark die ''nep baby'' hadden en laat Rob weten dat je zoveel mogelijk lol moet maken in Utopia en alleen serieus moet zijn wanneer je dat ook echt moet zijn.

''Wat vind je het allerleukste om te doen hier?'' vraagt het bezoek. ''Zuipen'', grapt Rob. Maar nee, hij vind de markt het leukste, maar als je in Le Luifel staat is het wel keihard werken. Rob wil na Utopia ook geen kantoorbaan meer. Ook vertelt hij even later dat hij in Utopia goed oplet dat hij niet alles kan zeggen. Aan het begin vond hij dat lastig, maar nu niet meer. Al heeft hij er soms ook gewoon ''poep'' aan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.