(Video) Nicole zegt sorry tegen danslerares. ~ Utopia Gekte

11/20/2015

(Video) Nicole zegt sorry tegen danslerares.

Goedemiddag Utopia.

De middag is een tijdje gaande, Armanda kroelt lang door de haren van Bas, Gina stuurt reclame voor het vrouwenfeest naar alle mensen uit het mailbestand van de bewoners en last but not least: De danslerares die door Nicole werd uitgescholden voor snol en een doodsbedreiging kreeg is weer op komen dagen. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom Nicole sarcastisch aan Stefanie liet weten dat ze zich fantastisch voelt. Dat was namelijk vlak voordat de dansleraressen kwamen. Al met al een interessante ontwikkeling om te volgen wat er gebeurt zodra de lerares er is. Heeft ze het gehoord? Ja, want Stephanie Klaver (de danslerares) heeft gereageerd op een tweet op Twitter over dit voorval. ''Sommige mensen moet je gewoon niet naar luisteren'', verstuurde ze. Een behoorlijk net en professioneel commentaar dus.

Om 13:27 is het eindelijk zover. Drie prachtige dansleraressen wandelen de poort door, waaronder Stephanie. Nicole zit op dat moment te schilderen in de loods. Zodra ze ziet dat Stephanie er is komt ze direct haar excuses aanbieden. ''Dit is ook voor jouw bedoeld. Ik wou nog evenjes euhh.. Het was niet zo bedoeld wijffie. Ik had gewoon even een momentje en ik zat er al twee weken mee. Het was niet persoonlijk bedoeld. Ik wil toch even mijn excuses aanbieden want het was niet zo bedoeld'', laat ze weten. Hoe ze het dan wel had bedoeld komt niet aan de orde. Duidelijk een moetje van de regie of van Ivan die blijkbaar ook al op de hoogte was. Dit komt sowieso niet uit Nicole zelf. Maakt verder niet uit, maar is wel het melden waard. De excuses zijn overgebracht en Nicole loopt snel weer naar haar schilderdoek. Het is uiteindelijk met een sisser afgelopen en Stephanie zelf maakt zich nergens druk om en doet gewoon haar werk.

Bas laat zich ondertussen masseren door een tweede dame; Armanda. Gina en Mark zijn de baby zat na 2 dagen en dumpen de pop een tijdje bij Stefanie en Rob. Tijdens de dansles moeten de danseressen aan Ivan vragen wat nu wel en wat niet mag. Een beetje gĂȘnant. Het is niet helemaal duidelijk wat ze nou wel en niet gaan doen. Ivan zelf lijkt steeds van gedachten te veranderen. ''Fuck it, het is maar dansen'', besluit hij uiteindelijk.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.