Veel tranen bij Armanda. ~ Utopia Gekte

11/03/2015

Veel tranen bij Armanda.

Het post moment!

Gisteren liet Armanda al weten dat ze vandaag post gaat krijgen. En hoewel ze daar dus al op voorbereid was, blijft het een zeer emotioneel moment. Vanochtend zei ze nog hoe erg ze haar vriend Armado mist en niet veel later krijgt ze dan eindelijk de langverwachte post. Ja, ook van haar liefje.

In haar slaapkamer leest ze rustig alle post door en de eerste tranen rollen al snel over haar wangen. Hoewel ze zich afzonderde van de groep komt Rowena toch bij haar zitten. De rest van de bewoners verzamelen zich ondertussen al in de woonkamer vanwege het centraal van vandaag. Wanneer onder andere Ivan en Nicole ook naar Rowena toe gaan komt er steeds meer info over de inhoud van de post naar boven. Zo zijn haar schoonouders er waarschijnlijk niet erg blij mee dat Armanda in Utopia zit. Ze vinden dat ze zich buiten Utopia ook kan bezig houden met het redden van de wereld. Ze heeft geen post van ze ontvangen en dat baart Armanda zorgen. Steeds meer bewoners verzamelen zich rond Armanda heen die het liefst haar 24 uur zou willen aanvragen om zo snel mogelijk te vertrekken. Dit moment valt haar duidelijk erg zwaar, wat we haar ook niet kwalijk nemen. Hoewel dit een heftig moment is komt ze er dankzij alle steun van haar medebewoners vast snel weer bovenop. En veel tijd om na te denken is er toch niet, want het is tijd voor een centraal.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.