Veel pakjes bezorgd aan de poort. ~ Utopia Gekte

11/04/2015

Veel pakjes bezorgd aan de poort.

Pakjesavond?

De avond begint goed nadat het eten erin zit. Er staan behoorlijk wat dozen bij de poort die zijn bezorgd aan de Utopianen. En als we het over dozen hebben bedoelen we ook echt flinke dozen. Het zijn bestellingen van vele bewoners en dat brengt glunderende gezichtjes teweeg. Wat het precies allemaal is weten we niet, maar er zitten onder andere foto's, verzorgingsspullen en nabestellingen van iets bij. Ook deodorant, shampoo en conditioner lijkt er bij te zitten. We horen Rowena namelijk over deodorant praten. Ze snapt niet dat mannen altijd mannen deodorant nemen. En Gabriƫlle laat weten dat ze iets gaat passen, dus dat zal wel kleding zijn.

Rowena schreeuwt door de loods dat ze 'auw' heeft. Ze blijkt jarig te zijn, oftewel ongesteld. Daardoor heeft ze behoorlijk wat buikpijn. Stefanie horen we zeggen dat het net lijkt alsof Sinterklaas is geweest. En Cees pakt nog eens trots de prachtige kaart die hij van zijn dochter heeft gekregen.Om vervolgens bij Wim en Benjamin nogmaals te vertellen dat het 'ongekend' is dat hij zoveel bezoekers heeft getrokken voor een paar bloemetjes. Dan heeft hij het natuurlijk weer over de herfstreportage die iedereen waarschijnlijk wel gezien heeft inmiddels. Hij heeft al meer dan 15.000 views. Dat liet hij tijdens het eten weten aan de groep die vervolgens enthousiast een applaus ten gehore brachten. ''Goed voor je ego dit'', grapt Bas.

Terwijl iedereen druk bezig is met van alles staat Bjorn in zijn uppie in de keuken af te drogen. Op de achtergrond horen we nog steeds veel blijdschap vanwege alle dingen die zijn bezorgd. Ivan en Nicole bekijken op hun gemak de foto's die binnen zijn gekomen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.