Utopianen krijgen geen enkele donatie. ~ Utopia Gekte

11/11/2015

Utopianen krijgen geen enkele donatie.

Movember.

Ik zat een beetje in de Utopia courant rond te snuffelen en kwam weer van alles tegen. Een vlog van Rowena, een promotiefilmpje voor de markt en een snorrenfilmpje vanwege de Movember actie. Vooral dat laatste trok mijn aandacht. Met interesse heb ik het filmpje gekeken en klikte ik door naar de donatie pagina van de Utopia mannen op de website van Movember. Vol verbazing zag ik dat er sinds de start van actie nog geen enkele donatie is binnen gekomen. Echt helemaal niks! Nul euro! 800.000 kijkers op televisie, 100.000 livestreamers, 40.000 bezoekers in de courant. Dan is het op zich een hele prestatie om geen enkele euro te ontvangen voor alle moeite die ze doen. Al is alle aandacht die de actie krijgt misschien wel veel meer waard dan een euro.

Er worden foto's gemaakt, een filmpje gemaakt, er is ontzettend vaak over gepraat op de livestreams en over geschreven en ga zo maar door. De donaties blijven uit en dat kan natuurlijk niet, dus Utopia Gekte doet een poging om hun actie een beetje te steunen. Wellicht zou jij een euro willen doneren na het zien van het actiefilmpje. Als je het niet voor de bewoners wilt doen, wil je het misschien wel doen vanwege het doel van de actie: Prostaatkanker, teelbalkanker, psychische gezondheidsproblemen en lichamelijke inactiviteit aanpakken. Vergeet je niet om de groetjes te doen namens Utopia Gekte wanneer je een donatie doet? :-) Klik hier om hun actiepagina te bekijken en te doneren.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.