Bjorn en Rowena in een kussengevecht. ~ Utopia Gekte

11/07/2015

Bjorn en Rowena in een kussengevecht.

Sommigen doen niet mee.

Na een hele lange slaapverwekkende dag... Is het tijd om de matrassen beneden in de loods neer te leggen en met zijn allen... Te gaan slapen in de woonkamer... Vanavond is er een pyjama party in Utopia en bijna iedereen doet er aan mee. Er is wel een tijdje flink wat gedoe over wie nou waar mag gaan slapen, maar uiteindelijk komen ze er wel uit. Het is een soort kinderfeestje voor de bewoners zelf. En ook Ivan lijkt er zo over te denken: ''Sodemieter op met je mee slapen. Zie ik eruit alsof ik 9 ben?''

Ook Cees is totaal niet blij met dit hele gebeuren. Werkelijk waar over alles weet die man weer te mopperen. Zo is hij er bijvoorbeeld niet over te spreken dat niemand het erg vind wanneer Bas niet mee doet. Maar als hij het zou zeggen... Dan zou iedereen er een mening over hebben. Ook vreest hij het lawaai, de alcohol en ga zo maar door.

Dit alles is een initiatief van Gina. Zij hoopt de groep hiermee dichter bij elkaar te brengen. Letterlijk en figuurlijk. Bij veel bewoners komt het innerlijke kind in hen al los dus het lijkt te slagen. Later gaan ze ook nog spelletjes spelen en komt er een muzikale verassing midden in de nacht. Bjorn en Rowena hebben de smaak al te pakken en beginnen aan een intiem potje kussen(gevecht)! Ze liggen op, onder, boven elkaar en hijgen heel wat af. Als je alleen het geluid aan hebt en niet naar de beelden kijkt zou je hele andere dingen denken. Maar daar is het natuurlijk nog een beetje te vroeg voor! :-)0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.