Utopia staat op het punt om te ontploffen. ~ Utopia Gekte

11/11/2015

Utopia staat op het punt om te ontploffen.

Oorlog op komst?

De gemoederen lopen weer hoog op in Utopia. Stefanie is inmiddels een tijdje wakker en het is nog even wachten op het gesprek dat gaat volgen tussen haar en Ivan. Ze liet al aan Gabriëlle weten woest te zijn omdat Ivan haar niet heeft gewekt. En Bas adviseerde al wijs om niet te boos te worden. Het is slechts een kwestie van tijd tot Stefanie en Ivan het gesprek aangaan met zijn tweeën. De loods is klein en je kan niemand eeuwig ontlopen...

Niet alleen Stefanie heeft redenen om boos te zijn. Ook Cees zit weer vol irritaties ondanks dat hij heerlijk heeft uitgeslapen. Wim maakte een opmerking over dat Cees zo laat pas zijn bed uit is gekomen. ''Dat is de eerste keer in vier maanden dat ik zo laat uit mijn bed kom gek'', zegt hij verbouwereerd tegen Bas. Laatstgenoemde vind het dan ook maar een kansloze opmerking. Hij vind Wim een zogenaamde allemansvriend. Ze zijn er beide van overtuigd dat dit Wim veel stemmen gaat kosten.

En dit is nog lang niet alles. Bjorn zit sinds gisteren al slecht in zijn vel. Armanda is boos omdat haar ingevulde prioriteiten niet zijn gebruikt door Ivan en Wim. En Nicole en Ivan hebben nog lang nagepraat over alles wat Stefanie in hun ogen verkeerd doet. Benjamin en Rob kwamen het gezelschap vergroten bij het rokersbankje. Ivan is van mening dat hij degene is die de groep elke keer uit de shit trekt. Dit zij hij in hetzelfde gesprek waarin hij met Nicole aan het praten was over het 'zuipgedrag' van Stefanie. Mark en Gina zijn een van de weinige bewoners die niet veel mee krijgen van alle opborrelende ruzies in hun huis. Zij nemen hun taak bloedserieus en beginnen vol goede moed aan het poetsen van de loods. Al deze frustraties krijgen later vandaag ongetwijfeld een vervolg. Denk jij dat de bom barst vandaag of morgen?
3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.