Utopia nieuws 13 november 2015: Michael Jackson op Gabriëlle's verjaardag ~ Utopia Gekte

11/13/2015

Utopia nieuws 13 november 2015: Michael Jackson op Gabriëlle's verjaardag

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Een emotionele start voor Gabriëlle
- Liveblog: Dierenambulance in Utopia
- Liveblog: Bezoek voor Gabriëlle is er met veel eten en cadeaus
- Nicole noemt danslerares een snol
- Mark en Gina gaan een baby huren

Het nieuws van nu

06:00. Utopia Gekte is altijd dichtbij. Download ons in de Play Store en lees onderweg of in de pauze wat je hebt gemist!

09:39. Gabriëlle heeft post gehad met onder andere een video message van Colinda en van haar eigen familie. Bij het kijken naar het filmpje lopen er wat tranen over Gabriëlle's wang. Ze is ontroerd door deze leuke verrassing.

10:09. Cees werd wakker met een krampaanval en heeft nu erg veel last van pijn.

10:55. Armanda wandelt met pony Sascha en Gabriëlle loopt een stukje met haar mee.

13:10. De danslerares arriveert om weer dansles te geven aan Ivan en Bas.

13:13. Gabriëlle's bezoek arriveert en Nicole merkt op dat ze ''mad veel eten'' hebben meegenomen.

13:58. Nicole staat toe te kijken hoe Ivan en Bas buiten dansles krijgen. Eerst noemt ze de danslerares achter haar rug om een snol. ''Moet ik eens doen''. En daarna laat ze ook nog weten dat ze plaatsvervangende schaamte krijgt.

14:32. Rowena en Bjorn zien we in de horea keuken aardappels tot friet snijden. Ook zien we in de loods een hoop volle dozen staan. De boodschappen zijn dus ook weer afgeleverd.

16:12. Cees heeft al de vierde aanvraag binnengekregen voor een diner. Hij is weer dol enthousiast.

17:48. Bas belt iemand over de Peking eend. De dame kan Bas er niet zoveel over vertellen, dan moet Bas een ander iemand bellen. Wel hoopt de dame dat het niet net zo afloopt als dat het met Kareltje afliep.

17:59. Ivan en Benjamin zijn bij de stal aan het werk.

18:49. Gabriëlle heeft haar feestjurk aangetrokken en laat zich nog snel opmaken door Naomi.

19:03. Gina en Nicole kleden zichzelf ook netjes aan en zetten zich daarna ook nog vlug in de make-up.

19:11. Er is inmiddels ook muziek in de loods dankzij één van de DJ's.

19:19. De bezoekers voor Gabriëlle's verjaardag komen het terrein opgelopen, het feest kan van start gaan. Voor zover we weten staan Bas en Ivan bij de garderobe en Gabriëlle ontvangt de gasten en heet ze welkom. Ook Michael Jackson impersonator Marciano Martie is weer in Utopia om straks speciaal voor Gabriëlle en haar gasten op te treden.

19:51. Mark en Benjamin zien we samen in Le Luifel staan om snacks en friet te verkopen

00:25. Benjamin zit te huilen bij Baas Beach.

00:26. Nicole is geraakt door het nieuws uit Parijs, de bewoners zijn er ook van op de hoogte gebracht. Nicole vind het heel dichtbij komen en is bang dat straks mensen opgeroepen worden die zij kent terwijl ze in Utopia zit. Ze is zich er bewust van dat ze dan geen afscheid van die mensen kan nemen. 

00:32. Rob is inmiddels bij de huilende Benjamin. ''Ik vind dat zo kut, ik verlies dan mijn hoop gewoon'', aldus Benjamin. Hij trekt het nieuws over Parijs zich super erg aan.

01:00. Gina is weer erg luidruchtig terwijl ze samen met Mark de dj tafel aan het onderspuiten is met een blauwe verf spuitbus.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Ververs je straks de pagina nog een keer? Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier. En natuurlijk houden wij je ook op de hoogte via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Reageer gezellig mee, vinden we leuk!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.