Utopia nieuws 12 november 2015: Gina vind Cees onbeschoft. ~ Utopia Gekte

11/12/2015

Utopia nieuws 12 november 2015: Gina vind Cees onbeschoft.

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Bezopen Mark en Gina hebben de liefde bedreven?
- Stefanie licht Naomi in over de douche
- Mark vertelt Stefanie wat er gebeurd is en heeft weer officieel verkering met Gina
- Het centraal van 12 november 2015: Blijft Naomi aan het eind van het jaar?
- Stefanie en Mark maken alcoholische afspraak

Het nieuws van nu

06:00. Utopia Gekte is altijd dichtbij. Download ons in de Play Store en lees onderweg of in de pauze wat je hebt gemist!

10:38. Boven de trap naar club vide waar eerst Mark zijn stem poster hing hangt nu een foto van Bjorn. Mark heeft het opgemerkt en is hem onder aan het tekenen.

10:50. Gabriëlle zegt dat Mark er fris uit ziet. ''Ik voel me ook wel fris, genoeg geslapen'', laat hij weten.

11:45. Mark snapt niet dat het in het centraal gezegd moest worden dat hij en Gina weer samen zijn.

12:26. ''Hij moet even een man worden'', aldus Ivan. ''Niet als oempaloempa er achteraan blijven lopen'', vult Rob aan. Ivan laat weten dat ze hem dat dus even wijs moeten gaan maken. Zien over wie ze het hebben en wat ze gedaan hebben kan in deze blog.

13:41. Cees is op het terrein weer foto's aan het maken van de natuur.

15:18. In de Le Luifel zijn sommige bewoners (appel)beignets aan het bakken met hulp van een markt standhouder. Als het goed is worden er later ook nog oliebollen gemaakt. Bjorn, Ivan en Benjamin zijn ondertussen in de tuin aan het werk.

15:26. Gabriëlle en Rowena halen een gigantische hoeveelheid pakketjes op bij de poort.

15:29. Stefanie ontvangt haar petjes die 17,50 moeten gaan kosten. Ze is er enthousiast over.

15:47. Gabriëlle's ballonnen worden ook bij de poort opgehaald. ''Willen jullie me alsjeblieft morgen helpen met versieren'', vraagt Gabriëlle aan Naomi en Wim. Iets wat de twee graag doen. ''Forever Young'' staat er op de ballonnen.

15:54. Cees is de loods aan het vegen.

15:55. Gabriëlle gaat roti maken want er komen vanavond twee eters. Anders had ze niet gekookt vandaag.

16:21. Bas belde eerder vandaag rond om een blacklight te bestellen/huren. Het wilde niet echt lukken, maar op dit moment komt er toch iemand een blacklight brengen. De man legt nog vlug uit hoe die werkt en hoe ze hem aansluiten. Bas kan contant betalen en de man kan hem morgen weer op komen halen. Bas kan niet zo snel genoeg geld vinden dus leent hij wat van Armanda. Hij belooft dat ze het zo weer terug krijgt.

16:37. Cees vertelt aan Bas dat hij behoorlijk pijn aan zijn rug heeft.

17:44. Iedereen zit aan tafel voor het avondeten. We zien ook een aantal onbekende gasten zitten die vandaag mee eten met de bewoners.

18:00. Mark heeft bezoek van een oliebollenbakker. Samen bakken ze behoorlijk wat oliebollen zodat Mark de fijne kneepjes van het vak leert kennen. Ook appelflappen behoren tot de specialiteiten. 

18:15. Bas en Bjorn hebben al snel gebruik gemaakt van de blacklight. Blijkbaar willen ze er lichamelijke sappen van Mark mee vinden in het cordwood huisje.

18:45. Naomi roept door de loods wie oliebollen lust. ''Ze ruiken echt naar kerstmarkt'', weet ze te vertellen. Iedereen komt er als een speer aan rennen om ze op te peuzelen. Met een berg poedersuiker. Iedereen spreekt vol lof over de verrukkelijke oliebollen. Waarschijnlijk mogen ze ook niets anders zeggen dan dat dus of het echt waar is? ''Het zijn de lekkerste oliebollen die ik ooit heb geproefd. Wauw'', zegt Armanda tevreden. Rowena schreeuwt door de hele loods dat die oliebollen echt de shit zijn.

18:47. Gabriëlle en Nicole zitten achter de desktops. Nicole heeft een schilder opdracht binnen gekregen. Ze moet de skyline van Rotterdam schilderen.

19:00. Bas heeft zijn bestelling voor de vogels ontvangen. Dat heeft hij gekocht met de opbrengst van het kwartelei. Armanda weet nog te vertellen wie de koper was. ''Ik heb hier zo lang op zitten wachten. Dit is een hele mooie drinkemmer....'', de regie wisselt van stream. Toch weten we nu dat Bas het geld nuttig heeft besteed. En de winnares van de eieren die euuh ja.. Die heeft nu al en anders morgen 5 kwarteleieren in huis.

19:16. Aline en Sharon zitten aan de tafel in de woonkamer. Zij hebben een afspraak met Rowena en Bjorn vanwege de markt. Tevens zijn zij de eerste bezoekers die de oliebollen kunnen proeven en ze vinden het lekker.  

20:07. Ivan en Naomi verzorgen samen de koeien.

20:22. Bas zit met zijn poepschoenen op tafel. En Gina, Mark en Bjorn zwaaien gasten uit. Mevrouw is gekleurd en geknipt door Gina. Ze is alleen vergeten het knippen af te rekenen, maar dat vind Gina niet erg omdat ze helemaal uit Antwerpen komen. Ook laat ze weten Cees erg onbeschoft te vinden. Hij vond dat ze moesten afrekenen voor de 3 wijntjes en de koffie die ze genuttigd hebben. Mark en Bjorn vinden dat ook niet nodig. Mark maakt zich meer druk om de lijst. Heeft Gina die 80 euro wel opgeschreven? Nog niet! Maar dat gaat ze zo meteen even doen. 

20:25. Alle standhouders lopen de loods in vanwege de borrel. Tijd voor een drankje, is ook al zo lang geleden voor de bewoners. ;-) Zo meteen neemt Bjorn het hele gezelschap mee naar buiten. Bas gaat op dat moment zijn slag slaan op de vide...

Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Ververs je straks de pagina nog een keer? Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier. En natuurlijk houden wij je ook op de hoogte via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Reageer gezellig mee, vinden we leuk!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.