Utopia nieuws 11 november 2015: ''Ze nemen me maar zoals ik ben...'' ~ Utopia Gekte

11/11/2015

Utopia nieuws 11 november 2015: ''Ze nemen me maar zoals ik ben...''

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Bas en Cees delen een bed
- ''Ze willen dat ik naar huis kom''

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

10:13. Gina is aan het soppen in de loods. Met een natte doek maakt ze de tafels schoon. Ze is trouwens niet de enige, Mark is ook druk bezig met schoonmaken, hem zien we vegen.

10:30. Cees is inmiddels ook aan het poetsen en hoe kan het ook anders, in de keuken.

11:02. Bas en Armanda zingen op de schommel een verjaardagsliedje voor Bas zijn oma die vandaag jarig is.

11:11. Mark is nog steeds aan het schoonmaken.Op dit moment dweilt hij de loods.

11:58. ''Ze nemen me maar zoals ik ben want hun broer en hun zoon houd van mij'', aldus Nicole in een gesprek met Gina als ze samen boven voor de spiegel staan. Ook laat ze weten dat ''hun'' er niet over kunnen oordelen omdat ze niet weten hoe het hier is. Gina begint ook nog maar even over haar breuk met Mark, ze lijkt te twijfelen of de beslissing die ze genomen heeft wel de juiste was. Nicole is er dan duidelijk over. ''Je kan beter honderd keer een fout maken dan één keer iets moois naast je neerleggen''. Gina weet zelf ook wel dat Mark heel lief en goed voor haar was. Ze word gewoon gek in haar hoofd van ''heb ik het wel... Ben ik niet te snel geweest om iets te zeggen. Had ik het niet anders moeten doen?''. Maar als het is komt het allemaal toch vanzelf wel weer goed volgens Nicole.

16:29. Er gebeurd op het moment niet zoveel in Utopia. Gabriëlle, Armanda, Rowena en Nicole wandelen met pony Sascha en Mark en Rob zijn aan het darten.

17:09. Stefanie heeft geen zin om voor de veganisten te koken. Armanda maakt ook geen vlees (wil ook geen vlees aanraken) dus waarom zou Stefanie dan veganistisch voor hun koken. Benjamin besluit dus maar veganistisch te gaan koken vandaag.

19:15. Armanda en Gabriëlle zijn aan het opruimen in de gemeenschapskeuken terwijl Mark en Rob op de andere stream weer aan het darten zijn.

19:18. Nicole staat de horeca keuken schoon te maken

19:42. De eerste donaties voor de Movember actie zijn inmiddels opgemerkt door een aantal bewoners. Bjorn besluit er een bedankfoto op te zetten.

21:15. Nicole en Ivan zijn aan het stoeien met elkaar en hebben ondertussen de grootste lol.

21:17. Ook de muziek gaat eindelijk aan in de loods. Dat belooft weer een gezellige (luidruchtige?) avond te worden.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Ververs je straks de pagina nog een keer? Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier. En natuurlijk houden wij je ook op de hoogte via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Reageer gezellig mee, vinden we leuk!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.