Utopia nieuws 10 november 2015: Bjorn zit niet lekker in zijn vel ~ Utopia Gekte

11/10/2015

Utopia nieuws 10 november 2015: Bjorn zit niet lekker in zijn vel

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. De vorige keer dat we een Utopia nieuws bericht online gooiden is al weer een poosje geleden, maar is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Bas heeft medelijden met Cees
- Mark gaat voorlopig nog niet weg
- De grens van Ivan is bereikt
- Armanda was allang vertrokken zonder Bas
- Liveblog: Het centraal van 10 november 2015

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

13:45. Bas en Ivan krijgen weer dansles in de gym. Dit keer is er maar één danslerares aanwezig. Het ziet er wel al weer stukken beter uit dan een poosje geleden. Gifjes zijn te zien onder aan deze blog.

13:55. Bjorn regelt ballonnen voor Gabriëlle's verjaardag. Zoiets moet je natuurlijk op tijd geregeld hebben. Bjorn weet met het aanbieden van reclame op de website te regelen dat hij korting krijgt. De man lijkt het zelfs gratis aan te willen bieden, maar Bjorn legt uit dat ze altijd iets moeten betalen. Het lijkt er in ieder geval op dat het dus een koopje word.

14:03. Mark haalt een grote lading pakketjes op bij de poort. (Is het de nieuwe lading vleesvervangers?)

15:12. De Utopianen maken een groepsfoto bij het hek zoals eerder vandaag besproken in het centraal. Cees is er als enige niet bij.

16;17. Mark en Wim sporten in de gym terwijl Gina aan het freubelen is in de kapsalon.

17:25. Ivan en Naomi zijn in de tuin/op de akker aan het werk.

17:51. Gina föhnt Mark's haren in model in de kapsalon. Dat ze sinds vanmiddag echt uit elkaar zijn wil dus niet zeggen dat ze elkaar niet meer opzoeken.

17:53. Bjorn zit niet lekker in zijn vel. Rowena knuffelt hem uitgebreid en snapt niet waar dit vandaan komt. Hij zat zo goed in zijn vel de laatste tijd. Uiteindelijk biecht Bjorn op dat het door het hele hottub gedoe komt. ''Gaat het dan niet door'', vraagt Rowena. Dat wel, maar niet zoals het in eerste instantie de bedoeling was. ''Er zijn gewoon meerdere dingen'', legt Bjorn een beetje vaagjes uit.

17:58. De bewoners zitten weer gezamenlijk op de banken te eten.

18:43. Er is een storing gaande op alle vier de streams.

18:45. De storing is weer voorbij.

19:29. Bas en Rob zijn aan het darten. Nicole zien we op bed liggen en Mark en Gina zitten op de vide te praten.

21:20. Bas steekt binnen in de welness een sigaar aan en heeft de grootste lol met Cees. Niet veel later moet Bas naar de zenderkamer komen. Armanda komt rond 22:00 op bezoek in de welness en ventileert over Rob. Ze vind dat hij haar zuur aankijkt en dat ze zich op hem heeft verkeken. Ze dacht dat Rob open en behulpzaam was. ''Ik vind hem af en toe een zuurpruim''.

22:10. Cees vraagt om het leuk te houden en niet zoveel te roddelen. Cees en Armanda waren namelijk beide weer flink op dreef. Wim schijnt punten van Armanda van de prioriteitenlijst te hebben geschrapt. Bijvoorbeeld de overkapping van Bas en de souvenierswinkel van Cees. ''Wat een rot joh'', reageert hij verbaasd. Dit deed Wim echter op verzoek van Ivan omdat Armanda niet 5 prioriteiten had aangegeven. Het formulier was dus ongeldig in zijn ogen.

22:25. Cees denkt dat Ivan doelbewust bezig is om Utopiaan van het jaar te worden. Dat verklaart volgens hem waarom hij zo hard werkt. Bas zelf is verstandig en besluit om weinig mee te ventileren.

22:42. Nog niemand heeft ontdekt dat Bas heeft gerookt in de welness. Wat gaat er gebeuren als bijvoorbeeld Ivan dit te horen krijgt?


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Ververs je straks de pagina nog een keer? Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier. En natuurlijk houden wij je ook op de hoogte via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Reageer gezellig mee, vinden we leuk!1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.