Utopia in Opsporing Verzocht. ~ Utopia Gekte

11/24/2015

Utopia in Opsporing Verzocht.

85-jarige vrouw overvallen in boerderij.

Zelfs als je de livestreams van Utopia even weg doet na een drukke dag kom je het programma nog tegen. Zo ook deze avond. Na de danswedstrijd die Ivan heeft gewonnen klap ik de laptop dicht en zet ik de televisie aan om Opsporing Verzocht te kijken. Klopt, ik kijk teveel naar schermen, maar daar gaat het nu even niet om. :-) Het is een hele serieuze zaak waar op Utopia Gekte normaal geen aandacht aan zou worden gegeven. Maar deze zaak is anders omdat Utopia specifiek werd genoemd. Rowena was zelfs eventjes in beeld, maar trek vooral geen verkeerde conclusies voordat je dit bericht hebt uitgelezen. Het gaat om een 85-jarige vrouw die in haar boerderij is overvallen door twee mannen. Dit gebeurde op donderdag 29 oktober 2015 in Alphen aan de Rijn, rond kwart voor acht. Precies tijdens het reclameblok van Utopia, zo vertelde de voice-over. In de reconstructie stond Utopia dan ook aan op de televisie. Tja... Dan kan ik het niet laten om de laptop weer aan te zetten en aan het werk te gaan. Tijd om iemand uit onze enorme Utopia familie te helpen! En dat kan heel simpel. Lees het verhaal, bekijk de handboeien die zijn gebruikt en wie weet heb jij tips voor de politie.

Uiteindelijk is er geen buit gemaakt en is de vrouw er 'goed' van af gekomen. Toch lag ze lange tijd hulpeloos geboeid op de grond en moeten deze daders gewoon gepakt worden. Elke tip kan leiden tot een opgeloste zaak, dus klik vooral hier en help mee. Alvast bedankt! En beloofd, ons volgende bericht gaat gewoon weer over de livestreams.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.