Utopia Gekte ontvangt pakketje van Bas. ~ Utopia Gekte

11/10/2015

Utopia Gekte ontvangt pakketje van Bas.

Het kwartelei.

Op verzoek van een oplettende trouwe lezeres (Marianne) komt hier het verhaal over het kwartelei. Misschien weet je het nog? Bas had een kwartelei op de webshop gezet voor 50 euro. Met de opbrengst daarvan kan hij weer dingen voor de vogels halen. En het was niet zomaar een kwartelei. Het was het allereerste kwartelei gelegd door een in Utopia uitgebroede kwartel! Iedereen wil dat kwartelei natuurlijk hebben dus ik heb dat ei meteen gekocht om het weg te geven aan één van de lezers van Utopia Gekte. Bas belde vervolgens op en nodigde mij uit om naar Utopia te komen. Dat heb ik toch maar niet gedaan, ik kan natuurlijk niet zo lang geen nieuws plaatsen op Utopia Gekte.

In overleg heeft Bas het kwartelei dus opgestuurd met de post en dat pakketje is vanmiddag binnen gekomen. Maar dat is zeker nog niet alles. In het pakketje zit niet één kwartelei. Er zitten maar liefst 5 kwarteleieren in want zowel Bas als Armanda wisten van gekheid niet wat ze er mee moesten doen. Of ze nog heel zijn weet ik niet want ik laat ze in het goed verpakte pakketje zitten. Wel heb ik de grappige toegevoegde brief van Bas gezien en gelezen, vergezeld met een tekeningetje van hoe en in welke volgorde de eieren in het doosje zitten.

''Nogmaals bedankt voor uw aankoop. En als verrassing krijgt u er niet 1, niet 2, niet 3 noch 4. U krijgt er 5. Ze zitten genummerd in het 'nestje' hooi/zaagsel. (Gratis meegeleverd) Veel uitdeel plezier en succes met de website! Groetjes Bas''.

Nou is het nog geen Pasen dus ik was niet van plan om 5 kwarteleieren los te gaan versturen naar 5 verschillende lezers. De bedoeling is daarom nu dat één lezer alle kwarteleieren krijgt toegestuurd. Ik ga er geen ingewikkelde wedstrijd van maken. Meedoen en eventueel winnen kan dus op drie simpele manieren:

1. Ga naar onze Facebook pagina en like/deel het bericht over de kwarteleieren.
2. Laat hier in een reactie weten dat je de kwarteleieren van Bas wilt winnen.
3. Mail ons via het contactformulier (onderaan de website) en laat ons weten dat jij de kwarteleieren graag thuisgestuurd krijgt. De winnaar krijgt binnen 24 uur een bericht of een mail. Succes!

Heb jij de nieuwe Android app van Utopia Gekte al gedownload? Binnen enkele dagen ook in de App store voor IOS. Onze Facebook groep met ruim 15.000 Utopia fans heet je ook van harte welkom!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.