Utopia Gekte koopt kwartelei bewoners. ~ Utopia Gekte

11/04/2015

Utopia Gekte koopt kwartelei bewoners.

Alles voor de diertjes.

Wij van Utopia Gekte zijn soms een beetje gek. Daarom koos ik ook voor de naam Utopia Gekte op 19 december 2013 voor deze website. Nou zag ik zojuist een ludieke aanbieding op de webshop van de bewoners en heb ik meteen mijn slag geslagen. Ik heb het eerste echte Utopiaanse kwartelei dat te koop staat meteen gekocht. Waarom? Omdat het geld voor de vogels gebruikt gaat worden. En wie wil dat unieke kwartelei nou niet hebben? Precies! Zodra het ei hier bezorgd is ga ik een leuke manier bedenken om het ei weg te geven aan één van de lezers hier op Utopia Gekte. Vogels blij én een lezer blij. Nu alleen nog even afwachten of en hoe de bewoners reageren op onze koop... :-)

''Het eerste echte Utopiaanse kwartelei. Na weken in de broedkast gelegen te hebben. En nog is weken in de vernieuwde kas met aangebouwde voliere rond te dwarrelen. Heeft één van de kwartels het eerste ei dan toch eindelijk gelegd.

Door dit kwartelei te kopen, koopt u niet alleen het ei maar zorgt u ook voor de vogels die hier leven. Met het geld zal geïnvesteerd worden in het afmaken (en misschien wel uitbouwen) van de volière.

Het hok van ons nieuwe kroost zal vernieuwd worden. We hebben er namelijk 5 prachtige vogels bij!
Waaronder 2 kalkoenen (Karel II en Karin) die gered zijn uit de bio industrie. Die wij hier een goed leven kunnen geven en hopelijk daardoor de pakjes kalkoenfilet of de hele kalkoenen met kerst een gezicht kunnen geven waardoor de mensen er hopelijk anders naar zullen kijken. Dus maar 50 euro voor een kwartel ei? Ik zeg doen!!''
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.