Streamlock vanwege speculaties over Utopia 2016? ~ Utopia Gekte

11/04/2015

Streamlock vanwege speculaties over Utopia 2016?

Gabriëlle is melig.

De middag verloopt erg rustig tot nu toe. Het enige interessante tot dusver was dat Bas een belletje deed naar Utopia Gekte. Maar momenteel (15:23) zitten we naar een streamlock te kijken omdat er speculaties waren. Bas, Naomi en Gabriëlle treffen elkaar rond de keuken. Het gesprek begint door Bas die onwijs veel zin heeft in een hamburger en andere vette dingen. Hij is in een echte 'snaaibui'. Dan opeens gaat het over Utopia 2016. Naomi en Gabriëlle vragen zich af of Utopia wel een heel jaar doorgaat. Inderdaad, het stopt niet per 1 januari 2016. Maar wie zegt dat het vervolgens nog een heel haar lang op de buis blijft? Die vraag lijkt genoeg reden te zijn voor een streamlock. Misschien om ongewenste geruchten als deze te voorkomen.

Na de streamlock gaat het gesprek dan ook weer over hele andere dingen. Zo ligt Gabriëlle in een deuk omdat ze te lang naar Nicole zou kijken. Ze vraagt zich af hoe lang je naar een persoon kan of mag kijken zonder dat het ongemakkelijk is. Volgens Nicole ging het meer om de manier waarop ze keer. ''Maar ik keek gewoon gewoon'', zegt Gabriëlle waarop ze nog meer moet lachen. Ze is duidelijk in een melige bui en blijft een tijdje door lachen om de raarste dingen.

Buiten op het terrein komt ondertussen een hele groep kinderen aan onder begeleiding van volwassenen. Het lijkt er op dat er weer een kinderfeestje staat te beginnen. En dat klopt, de jarige jop wordt uitgebreid gefeliciteerd door alle bewoners. De komende uren zal het dus rustig blijven in Utopia, want tijdens een kinderfeestje zal er weinig gebeuren. Elders op het terrein wordt hard gewerkt aan het realiseren van de hottub/jacuzzi.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.