Stefanie heeft een flinke aanvaring met Bjorn. ~ Utopia Gekte

11/03/2015

Stefanie heeft een flinke aanvaring met Bjorn.

Goedenavond Utopia.

Nadat de kalkoentjes zijn gebracht, de meubels zijn geleverd en het avondeten in de maag zit keert de rust terug in de loods. De hele avond is het rustig in Utopia. We zien vaak bewoners achter de desktops zitten, er komt zo nu en dan een streamlock en er wordt soms zelfs gelachen door bewoners onder elkaar. Het is gewoon een normale avond zonder bijzonderheden. Bijzonder is wel dat Armanda weet te vertellen dat ze morgen post krijgt. Wanneer er gemopper komt door Ivan over de gesponsorde matrassen komt er vanzelfsprekend weer een streamlock. Het matras is te klein volgens Ivan om samen met Nicole op te slapen. Hij pakt het oude matras dus weer.

Wat zo'n rustige avond leek, eindigt in een tranendal bij Stefanie. Ze had namelijk een flinke aanvaring met Bjorn, daar hebben we in een vorig bericht kort over geschreven. Na de ruzie, die niet zo heel lang duurde, gaat Stefanie buiten op het rokersbankje zitten. Het is dan bijna 11 uur 's avonds wanneer Bas na een tijdje bij haar komt. Ontroostbaar is ze, wat Bas ook probeert. Maar hij geeft niet op en weet na enkele minuten toch weer een flinke glimlach op het gezicht van Stefanie te toveren. Bas legt uit dat 'de jongens' ook al naar tegen Cees zitten te doen. Ze moet het zich dus vooral niet persoonlijk aantrekken dat Bjorn haar een egoïst en een rund noemde.

Bas verdwijnt naar de welness waar hij gaat slapen. Rowena vraagt nog aan Stefanie hoe ze zich voelt, maar daar krijgt ze geen uitgebreid antwoord op. Ze wil er niet over praten en dat is misschien maar goed ook. We weten allemaal hoe close Rowena met Bjorn is. Om half twaalf 's avonds is het al pikkedonker op de streams en liggen veel bewoners al in bed. De video van een flippende Stefanie hebben we overigens ook, net als de video waarin Bas haar later troost:


 
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.