Stefanie had Bjorn bijna geslagen. ~ Utopia Gekte

11/03/2015

Stefanie had Bjorn bijna geslagen.

Een nieuwe dag.

Een hele goedemorgen en welkom in weer een nieuwe dag vol plezier, vertier en avontuur! Naomi en Ivan beginnen de dag uitstekend door de koeien te verzorgen. Ook Stefanie is vandaag al voor 8 uur wakker, misschien vanwege alle stress. Zelfs Wim en Armanda zien we om kwart over acht al beide een desktop in gebruik nemen.

Wanneer Naomi en Stefanie elkaar treffen deze morgen doet Naomi een poging om Stefanie te helpen. ''Ik vind het zielig dat je je niet goed voelt, maar weet niet zo goed hoe ik het moet vragen'', laat Naomi weten. Stefanie legt uit dat ze niet lekker in haar vel zit en dat Bjorn gisteravond de druppel was. ''Als ik niet weg was gelopen had ik hem een klap gegeven'', legt ze uit. Het was een soort van kortsluiting in haar hoofd door die laatste druppel vanwege Bjorn. Ze zit met ontzettend veel dingen in haar hoofd en daar kon niet nog meer bij. ''Af en toe denk ik, wat doe ik hier? Het is een f*cking soapserie''.

Beide dames kletsen nog een tijdje door tijdens het verzorgen van de koeien. Dat Gina een stom liedje ging zingen over hoe gezellig het was schoot ook in het verkeerde keelgat bij Stefanie. Is ze net getroost door Bas en dan komt dat er ook nog bij. Het is in ieder geval duidelijk dat Stefanie even in een diep dal zit. Hopelijk komt ze er snel weer bovenop!

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.