Stemmen op degene die jou stemmen geeft ~ Utopia Gekte

11/30/2015

Stemmen op degene die jou stemmen geeft

Nominatie gesprekken

Morgen is de laatste negatieve nominatie ronde van het jaar en de bewoners raken er zoals gewoonlijk weer niet over uitgepraat. Cees is nog steeds van plan om drie stemmen aan Gina te geven. Hij vermoed namelijk dat Gina ook drie stemmen aan hem gaat geven. Als Benjamin bij het gesprek tussen Bas en Cees komt staan vraagt Bas of Benjamin op hem gaat stemmen. ''Misschien'', laat Benjamin weten. Hij vind dat Bas een beetje onzichtbaar is geweest en de laatste twee weken is daar pas weer verandering in gekomen. Benjamin vraagt of Bas er zelf al uit is waarna Bas grapt dat hij vol op Gina gaat stemmen, maar eigenlijk weet hij het nog niet. Rowena vind het ook nog steeds erg moeilijk. De vorige keer dacht ze het te weten en toen is ze uiteindelijk ook nog geswitcht. Daarom wil ze nu niet zeggen wie er in haar hoofd zitten.

Even later zien we Bas en Stefanie samen in de gym. Ook daar gaat het gesprek weer over de nominatie. Stefanie heeft er een slecht gevoel over, dat liet ze eerder ook al aan Mark weten. Stefanie vertelt Bas over gisteravond. Toen deed ze mee aan de make-up workshop, maar eigenlijk was het niet echt haar ding. Ze heeft netjes mee gedaan, maar wel aangegeven dat ze de workshop niet echt leuk vond. ''Krijg ik meteen Gabs en Nicole over me heen: Dan ga je toch weg, dan rot je toch lekker op en ga je lekker pokeren en bier drinken''. Armanda zat naast Stefanie en die maakte een opmerking. ''O de stemmingen komen er zeker weer aan'', zou Stefanie daarop gereageerd hebben. Volgens Stefanie zelf was dat gewoon een grapje, maar Nicole reageerde daar weer geïrriteerd op. ''Ik heb zo'n hekel aan mensen die dat de hele dag zeggen. Ik maak één keer zo'n grapje'', laat Stefanie weten. Maar die uitspraak klopt niet echt, want tijdens de Borderline academie maakte ze ook al zo'n zelfde uitspraak richting Nicole. Stefanie denkt meerdere stemmen te gaan krijgen van Nicole, misschien zelfs wel alle drie de stemmen. Volgens Stefanie doet Nicole zo tegen haar omdat ze niet naar Nicole luistert. ''Omdat zij mij niet ziet zoals ze mij graag zou willen zien''. Stefanie wil graag met mensen praten, maar is bang dat ze denken dat ze dat dan alleen doet omdat de stemming er aan komt.

Volgens Bas moet ze zich daar geen zorgen om maken, als zij puur handelt en niet vanwege de stemmingen dan maakt het niet uit hoe de anderen denken. Dat is dan hun fout en niet die van Stefanie. Stefanie wil weten op wie Bas gaat stemmen, maar Bas weet het nog steeds niet echt. Hij vind Benjamin raar doen de laatste tijd. Stefanie is het daar wel mee eens. Gisteravond had Benjamin een slokje teveel op en dan is het ineens een heel ander persoon. ''Het is triest om te zien'', vult Bas aan. Stefanie zelf is er ook nog niet uit op wie ze gaat stemmen. Eerst wilde ze haar stemmen verdelen over Bjorn, Nicole en Armanda, maar ze wil nog veel meer mensen een stem geven. Bas probeert vervolgens Stefanie er van te overtuigen om niet op Armanda te stemmen. Armanda zou Stefanie heel erg respecteren. Ze zou best wel gesteld zijn op Stefanie. Al moeten wij zeggen dat het daar de laatste tijd niet echt op lijkt met alle vreemde opmerkingen naar Stefanie toe of over Stefanie. Stefanie's reden om op Armanda te stemmen zou trouwens alleen zijn omdat ze de discussie zat is. 

Na het sporten loopt Stefanie naar Armanda toe. Ook aan haar laat ze weten het gevoel te hebben dat ze op de bank terecht gaat komen, maar dat ze zelf nog niet weet op wie ze gaat stemmen. Armanda verwacht ook op de bank terecht te komen en weet het bijna wel zeker. ''Dat zal niet aan mij liggen in ieder geval'', reageert Stefanie. Dat zou dus betekenen dat Stefanie niet meer op Armanda gaat stemmen, maar op wie dan wel.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.