Stem jij Ramona naar Utopia? ~ Utopia Gekte

11/28/2015

Stem jij Ramona naar Utopia?

Ramona in Utopia?

Ramona is vrijgezel en woont met haar moeder in Almere. Ze is afgestudeerd theaterdocent en werkt als dramadocent op een mbo theateropleiding. Ze wil meedoen aan Utopia, omdat ze het gevoel heeft dat haar leven een drastische wending moet nemen. Ramona vindt dat ze het geijkte pad altijd netjes heeft bewandeld; na de middelbare school, is ze gaan studeren, na haar studie heeft ze een baan gevonden en is ze direct aan het werk gegaan. Het is tijd voor verandering!

Door middel van theatertrainingen, waar iedereen iets persoonlijks over zichzelf vertelt, wil Ramona een hechtere band tussen de inwoners creëren. Door deze sessies hoopt ze de inwoners op een speelse manier betere sociale vaardigheden bij te brengen.

Geld gaat Ramona verdienen door theaterlessen aan te bieden. Ook wil ze samen met Gabriëlle een academie organiseren, waarin de volle vrouw centraal staat.Haar Utopia is geslaagd, wanneer ze kunst onder de aandacht heeft gebracht bij de inwoners en bij de kijkers van Utopia.

Stem op Ramona.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.