Stem jij Gwen naar Utopia? ~ Utopia Gekte

11/28/2015

Stem jij Gwen naar Utopia?

Gwen in Utopia?


Gwen is vrijgezel en tot voor kort werkzaam als beveiliger. Ze werkte in een vrouwengevangenis en werd ingezet als beveiliger voor bedrijven en evenementen. Ook is ze model op evenementen en shows. Ze vindt het leuk om haar vrouwelijke kant te tonen en staat graag in het middelpunt van de belangstelling.

Naast haar diploma voor beveiliging, heeft ze ook haar diploma voor multimedia vormgever behaald. In Utopia komt deze kwaliteit van pas, ze wil met haar creatieve inslag kleding ontwerpen en verkopen.

De droom van Gwen is het maken van muziek en zingen. In Utopia wil ze er achter komen of ze daadwerkelijk talent heeft om een muzikale carrière te starten. Ze omschrijft zichzelf als uitdagend en manipulatief. Gwen heeft mensenkennis en heeft snel door wat iemands zwakke punt is. Daar speelt ze dan op in, om haar zin te krijgen. Gwen verwacht snel wrijving te kunnen creëren tussen de inwoners. Utopia is voor Gwen geslaagd, wanneer ze een goedlopende kledinglijn heeft opgezet.

Stem op Gwen.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.