Stem jij Angela naar Utopia? ~ Utopia Gekte

11/28/2015

Stem jij Angela naar Utopia?

Angela in Utopia?

Angela is vrijgezel en woont in Tilburg. Ze is vroeger uitgever geweest van diverse bladen. Angela is de eeuwige vrijgezel en heeft nog nooit samengewoond met iemand anders. Om in Utopia met veertien mensen tegelijk te wonen, ziet ze als een kans om te groeien als mens.


Drie jaar geleden heeft Angela haar leven omgegooid. Na 25 jaar in het commerciële bedrijfsleven te hebben gewerkt, besloot ze voor zichzelf te kiezen en haar creatieve kant te ontwikkelen. Geld en materiële zaken zijn niet langer belangrijk voor haar. Het geluk haalt ze uit haar vrienden.

In Utopia wil Angela een meerdaags theaterfestival organiseren met een diversiteit aan acts. Zelf wil ze ook een act samenstellen. Ook wil ze Utopia commerciëler en levendiger maken. Tranen mogen blijven vloeien, maar er moet uiteindelijk meer gelachen worden.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.