Stefanie was verliefd op Bjorn? ~ Utopia Gekte

11/28/2015

Stefanie was verliefd op Bjorn?

Rowena heeft het gevoel dat Wim soms een masker draagt

Het gesprek tussen Rowena en Bjorn is al een tijdje gaande als Armanda er bij komt staan. Ze vraagt of ze stoort en dat lijkt even zo, maar al snel word ze bij het gesprek betrokken. Rowena vertelt ongestoord verder over de komende stemming en dat ze dan Wim waarschijnlijk stemmen gaat geven. ''Constant deelt hij klappen uit ook al is het sarcastisch bedoeld, maar er is iets. Kom dan naar me toe. Zeg wat er loos is''. Ook heeft ze soms het gevoel dat Wim een masker draagt en dat hij naar huis wil. ''Maar dat heeft iedereen toch wel eens?'', merkt Armanda op. Bjorn weet dat het zo is. Wim mist zijn familie, maar dat heeft inderdaad iedereen volgens hem. Maar naast dat heeft Rowena dus nog meer redenen om op Wim te stemmen. ''Als je de ballen hebt om iemand constant er op te wijzen, maar niet de ballen naar mij toe te komen dan denk ik ja''. Bjorn zegt die mening wel een beetje te delen. Hij heeft ook niet echt het idee van dit is vriendschap. Rowena wil vooral dat Wim ''open minder'' word. ''Hij is heel stellig. Bam dat doe ik niet. Hij probeert niks. Dat zijn dingen die voor mij belangrijk zijn in een samenleving'', legt Rowena uit. Ze doelt hiermee ook op het veganisme van Armanda. Bijna iedereen probeert het tenminste een keertje uit, maar Wim is gewoon zo van nee doe ik niet.

Armanda zegt iedereen te mogen, maar soms heeft ze wel irritaties. Armanda gaat stemmen op de mensen die zich het minst bekommeren om mens, planeet en dier. Ze gaat haar stemmen verdelen. En hoewel ze niet heel duidelijk is lijkt ze te gaan stemmen op Gabriëlle, Wim en Naomi. Armanda zegt dat op deze manier stemmen voor haar makkelijk is. Dan maakt ze een statement met haar doel en is het niks persoonlijks. ''Probeer wat meer open er voor te staan''. Armanda heeft ook nog even getwijfeld om op Stefanie te stemmen, maar lijkt dat dus toch niet te gaan doen. Bjorn gaat wel op Stefanie stemmen. Lelijk doen past niet in zijn Utopia. ''En als er één iemand is die continu lelijke dingen roept dan is zij het''. Bjorn zit er echt niet op te wachten. Het is niet nodig. ''Dan kan je twintig duizend excuses hebben. Borderline....'' Bjorn heeft zich er in verdiept en weet naar eigen zeggen inmiddels heel goed wat het is, maar het is geen excuus en Stefanie gebruikt het volgens Bjorn constant als excuus. Bjorn is klaar met het negatieve gedoe. Dan is hij bijvoorbeeld met Rowena aan het praten en krijgen ze opeens een snauw. ''Rob, Stiff en Wim zijn gewoon bemoeials'', vult Rowena aan. Bjorn zegt ook al tig duizend keer naar Stefanie toe te zijn gegaan om het aan te geven, maar toen met die dans battle was hij er echt helemaal klaar mee.

Bjorn laat weten dat Stefanie verliefd op hem was en hem ooit een briefje heeft geschreven. Wel benadrukt hij dat alleen Stefanie het weet. Ze zou verliefd op Bjorn geweest zijn nog voordat ze wat met Rob begon. ''Jeetje, iedereen is verliefd op Bjorn'', laat Rowena weten en de dames grappen dat Bjorn ook de knapste man van Utopia is. ''De mensen die je het liefst vind daar doe je het lelijkste tegen'', laat Bjorn weten, maar toch is hij er klaar mee. Als hij erbij in de buurt komt word hij er mee besmet en daar word hij naar eigen zeggen zo verdrietig van. ''Kom op doe eens eerlijk zijn tegen jezelf. Er is een grens en daar is Stefanie al tig keer over gegaan. Het is nu gewoon klaar''. Bjorn heeft getwijfeld of hij moest splitten, ''maar als je vol gaat maak je tenminste je standpunt duidelijk'', laat hij weten. Armanda onderbreekt hem en zegt dat ze het grappig zou vinden als zij vol op Stefanie gaat en Stefanie vol op haar omdat ze tegenstanders van elkaar zijn. ''Eén stem is eigenlijk net niks'', vertelt Bjorn verder. Bjorn ziet dat Stefanie zieltjes aan het winnen is en dat vind hij jammer. ''Ze vist bij iedereen of ze op haar gaan stemmen. Ze doet zich heel anders voor''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.