Stefanie verwacht een lading stemmen ~ Utopia Gekte

11/27/2015

Stefanie verwacht een lading stemmen

Vijf mensen op de schopstoel?

We hebben vandaag al eerder geschreven over een aantal nominatie gesprekjes, maar de bewoners zijn er nog lang niet over uitgepraat. Om tien voor acht hebben Bas en Bjorn er een gesprek over. Volgens Bas word het spannend. Hij grapt dat er zo maar vijftien mensen op de bank kunnen komen Bjorn is erg benieuwd. Hij denkt dat er dit keer wel weer vijf mensen op de bank kunnen komen. ''Stefanie, Cees, Armanda''. Allemaal namen worden opgenoemd. Bjorn is vooral benieuwd op wie Gina en Mark gaan stemmen. Als ze vol op Bas gaan dan komt hij misschien ook wel op de schopstoel terecht. Ook Rowena maakt misschien kans en Bjorn zou zelf ook op de bank terecht kunnen komen. Stel hij krijgt stemmen van Rob, Stefanie en Mark dan is hij ook genomineerd laat hij weten. ''Het word echt mad spannend'', concludeert Bas. Het gesprek tussen de heren stopt al snel. Als Rowena op dat moment langs komt lopen kan Bjorn het niet laten om haar na te fluiten. Dat vind hij zelf blijkbaar erg leuk aangezien hij er vervolgens ook nog om moet lachen.

Iets later op de avond om kwart voor negen zien we Stefanie samen met een mede bewoner bij het rokersbankje. Stefanie lijkt zich zorgen te maken om op de bank terecht te gaan komen aangezien ze bijna iedereen wel uit aan het horen is. Ze geeft ook aan stemmen te verwachten van Gabriëlle, Nicole en Bjorn. Ze denkt dat ze dus misschien ook wel naar huis gaat. En wat betreft stemmen krijgen van Gina en Mark. ''Hoop ik niet voor ze'', laat ze weten. Maar ze ziet het wel. Verder is er deze avond niet echt veel bijzonders gebeurd. Bas en Rowena hebben om kwart over negen staan sporten in de gym. Naomi en Ivan zien we al lange tijd achter de computer zitten en om tien voor elf zien we dat Gina er ook maar bij is gaan zitten. Het lijkt er op dat Naomi bezig is met de foto's die ze eerder vandaag gemaakt heeft omdat we de dames over foto's horen praten. Ook is een groep mannen al de hele avond aan het darten. Mark, Rob, Benjamin, Bjorn en Wim en ook Stefanie doet op dit moment nog even met ze mee.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.