Stefanie licht Naomi in over de douche. ~ Utopia Gekte

11/12/2015

Stefanie licht Naomi in over de douche.

Goedemorgen Utopia.

Mark en Gina doen er alles aan om verborgen te houden wat er allemaal is gebeurd vannacht. Zo liggen ze de volgende ochtend dan ook niet meer bij elkaar in bed. Leuk geprobeerd, maar tijdens het verzorgen van de koeien komen we er al snel achter dat niet alleen Rob alles weet. Stefanie en Naomi staan vroeg op om de dieren te verzorgen en Stefanie weet alles precies te vertellen.Althans, wat er allemaal is gebeurd in de douche wil ze het niet eens over hebben. Tussen de streamlocks door horen we Stefanie het volgende zeggen: ''Vraag het me alsjeblieft ook niet''. Naomi vind het een raar verhaal en zou er graag meer over willen horen. Maar alles wat Stefanie er nog over kwijt wil is dat ze gewoon opeens foetsie waren.

Voor de liefhebbers is er nog een video van waar het allemaal mee begon gisteravond. Een uurtje muziek ter promotie van de kroegennacht. Cees voorspelde al dat er dingen zouden gaan gebeuren en hij blijkt gelijk te hebben gekregen. Langzaam maar zeker zijn alle bewoners weer wakker geworden op deze prachtige 681e dag van Utopia. En Stefanie en Mark besluiten om het even uitgebreid te hebben over wat er allemaal is voorgevallen. Volgens Mark niet zoveel. Ze zouden alleen maar hebben gezoend.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.