Stefanie is bang voor het gesprek met Ivan. ~ Utopia Gekte

11/05/2015

Stefanie is bang voor het gesprek met Ivan.

Cees krijgt 50 euro van Rob.

Terwijl verschillende mensen al uren aan het shoppen zijn naar jurken en andere dingen... Neemt Ivan na een tijdje Stefanie even apart vanwege het gesprek dat hij had met Mark. Althans, Stephanie vroeg uit zichzelf al of ze misschien iets fout heeft gedaan. Ze besluiten om samen een sigaretje te roken en daar is een heel gesprek uit voortgekomen. Dus terwijl Cees iedereen trots vertelt over dat de bezoekers van de radio uitzending weer zijn gestegen vind er buiten een pittig gesprek plaats.

Stephanie geeft bij voorbaat al aan het heel eng te vinden. Ze heeft het gevoel iets fout te hebben gedaan, maar weet niet wat. Uiteindelijk komt het gesprek pas echt op gang en vertelt Ivan wat hem dwars zit. Hij laat weten al een tijdje tegen dingen aan te hikken. Eerst was Stefanie een tijdje heel goed bezig geweest, maar nu loopt hij tegen meerdere dingen aan. Bijvoorbeeld de houding van haar. En dan heeft hij het vooral over het 'nee' zeggen op het doen van een taak. ''En als je ergens op wordt aangesproken heb je er ook schijt aan'', laat hij weten.

Ivan zegt veel respect te hebben voor Stefanie, maar dat ze wel gewoon haar taken moet doen. Hij zou graag willen weten wat er aan de hand is, want het is zonde dat Stefanie niet is wie ze wel kán zijn. Wanneer komt de Stefanie van 3 weken geleden weer terug? Ze laat weten geen klokje in haar hoofd te hebben en gewoon met zichzelf in de knoop te zitten momenteel. ''Ik wilde vandaag al terug naar de Stefanie die ik was. In mijn hoofd is het heel druk, maar een heleboel dingen zijn er uit. Maar het gaat steeds beter'', legt ze uit. Ivan benadrukt nog even dat hij dit allemaal uit liefde doet.

Verder blijkt uit een gesprek tussen Rowena en Armanda dat ze gewoon kunnen sms'en met het thuisfront. Rowena had gister wel met Armanda te doen. maar het is nu weer goed zegt Armanda. ''Heb je nog wat gehoord'', vraagt Rowena zich af. ''Ja, hij had een heel lief smsje gestuurd. Dat hij van me houd en trots is. En dat ik moet blijven'', was Armanda haar reactie. En Cees gaat sparen voor zijn eigen camera. Rob geeft Cees zelfs 50 euro als extra stimulans. Hij heeft gisteravond laat in totaal 18.600 hits op zijn herfst foto's en raakt er maar niet over uitgepraat. Ook dat de radiouitzending van Bjorn nu zoveel meer hits krijgt door de naam van Cees vind hij helemaal geweldig.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.