Stefanie is bang om met Kerst weer thuis te zijn ~ Utopia Gekte

11/30/2015

Stefanie is bang om met Kerst weer thuis te zijn

Ze stapt nog liever zelf op

Eind van de middag waren Stefanie en Mark in gesprek op de vide. ''Ik heb echt heel sterk het gevoel dat ik met Kerst thuis ben'', laat Stefanie weten. Ze is bang dat mensen op haar gaan stemmen uit emotie, omdat ze niet doet wat de anderen willen of gewoon simpelweg omdat ze vinden dat ze te weinig doet terwijl ze er juist voor de volle 100% voor gaat als ze een doel heeft. Mark denkt dat het verstandig is als Stefanie zich op het ergste voorbereid en als ze stemmen krijgt dat ze die positief opneemt. ''Ga er van uit dat je op de bank komt''. Toch zou Stefanie nog liever zelf opstappen dan dat ze zich weg laat sturen. Mark vertelt dat hij Armanda de zwakste schakel vind, maar op dit moment gaat hij nog niet op haar stemmen. Ook is hij blij dat de vegan maand bijna over is. Het eerste wat hij morgen doet is een tosti nemen. 

Stefanie zegt stemmen te verwachten van meerdere mensen, maar volgens Mark wil niemand Stefanie echt weg hebben. Stefanie barst in huilen uit. Mark is lief voor haar en probeert haar te troosten. Ze is de laatste tijd goed zichzelf geweest en luistert veel beter naar de anderen, maar volgens Stefanie is dat juist het vreemde. ''Waarom zeggen mensen dan dat ze niet op me kunnen bouwen en ik niet naar ze luister''. Haar mede bewoners veranderen ook telkens van gedrag. Het ene moment zijn ze lief tegen haar en het andere moment niet meer. Rob is en was voor haar de stabielste factor. Mark vind dat ze het meer en sneller over haar gevoelens moet hebben en er meer over moet praten, maar volgens Stefanie zijn ze allemaal alleen maar gefocust op de dingen die ze fout doet. Gina komt er ook bij zitten en geeft Stefanie meteen een knuffel. Gina is van mening dat het stemmen een onderdeel van het spel is en dat het geheim moet blijven. Zij weet niet eens van Mark wat hij gaat doen, maar van Rob, Bas en Armanda hoeft Stefanie geen stemmen te verwachten.

Mark laat ook nog even weten dat hij van zichzelf vind dat hij goed bezig is. En ondanks dat Stefanie veel stemmen verwacht denkt ze geen publieksstem te krijgen. Mark denkt ook dat Stefanie geen publieksstem zal krijgen. Dit omdat mensen zich wel in haar kunnen verplaatsen. ''Ik hoef geen medelijden, ik ben niet zielig'', laat Stefanie weten. Gina vraagt zich ondertussen vooral af of Naomi ook stemmen gaat krijgen. Dit omdat Naomi huilde toen er gezegd werd dat Utopia nog een jaar door zou gaan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.