Stefanie en Rob hebben de liefde bedreven? ~ Utopia Gekte

11/06/2015

Stefanie en Rob hebben de liefde bedreven?

Kreunen in bed.

Wij hebben niks gezien, gemerkt of gehoord, maar de bewoners hebben blijkbaar een heftige nacht achter de rug. Stefanie schijnt niet alleen uit bed te zijn gevallen bij Rob. Het schijnt ook zo te zijn dat Rob met zijn gereedschap in Stefanie is gevallen. En de hele loods mocht meegenieten, zo ontdekken we deze ochtend.

''Ze kreunde gewoon heel die kamer bij elkaar'', laat Bjorn weten aan Naomi. En hij is niet de enige die er wakker van heeft gelegen. Zelfs de muziek hard aanzetten in zijn oortjes heeft niet geholpen. Ook Benjamin en Gina schijnen alles te hebben gehoord. Benjamin is er wakker van geworden en Gina voelde zich ietwat ongemakkelijk.

Wanneer Stefanie en Rob buiten een sigaretje roken zijn ze niet lang alleen. Ze krijgen gezelschap van medebewoners en de grapjes vliegen ze om de oren. Of het echte liefde is of niet blijft de vraag. Er was weer wat alcohol naar binnen gewerkt vannacht dus dat heeft die twee ook een handje in de goede richting geholpen. Heb jij vannacht meegekregen dat Stefanie en Rob zijn wezen rampetampen? Of wil je daar ├╝berhaupt niks van weten, laat staan zien? Het komt morgen ongetwijfeld in de televisie uitzending. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.