Stefanie en Mark maken alcoholische afspraak. ~ Utopia Gekte

11/12/2015

Stefanie en Mark maken alcoholische afspraak.

5 dagen bier.

Het centraal zit er een tijdje op en ieder gaat weer zijn eigen gang. Bas zit Gabriëlle alvast nog zenuwachtiger te maken voor morgen. Hij schemert door dat er een grootste verrassing komt en kwelt Gabriëlle daar behoorlijk mee. Ze probeert met alles wat ze in zich heeft tevergeefs achter de verrassing te komen. Ook haar bezoek mag morgen niks vertellen van Bas. Want Gabriëlle merkte op dat zij vast weten wat de grote verrassing is. ''Maar mijn bezoek is echt braaf. Ze zijn pussy, die durven niks te zeggen'', aldus Gabriëlle.

Verder gaat het in de loods alleen nog maar over Mark en Gina. In het centraal hebben zij aangegeven weer een setje te zijn dus ze krijgen van iedereen vragen. Het begon al bij de computers waar Rowena en Armanda het hemd van Mark zijn lijf bleven vragen. En momenteel is het Stefanie die Mark weer apart heeft genomen buiten. Enfin, alles is er inmiddels al over geschreven door ons in vorige berichtgevingen.

Gelukkig weten ze ook nog andere onderwerpen aan te snijden: Slapen en zuipen. Zowel Mark als Stefanie hebben maar weinig uurtjes geslapen vannacht. Stefanie komt niet verder dan 3 a 4 uurtjes. ''En dit was eigenlijk de enige dag dat we een beetje konden uitslapen'', laat Mark weten. En dan de hoofdpijn bij sommige bewoners. Ivan en Nicole hadden knallende koppijn van een paar rode wijntjes. En Mark had knallende koppijn van het bier, terwijl hij naar eigen zeggen niet veel gedronken heeft. Hooguit 6 biertjes. Hij denkt dat de hoofdpijn van het bier komt en gaat tijdens de kroegennacht een ander soort bier drinken. Samen beginnen ze te tellen en dan komen ze tot de conclusie dat ze 5 dagen achter elkaar kunnen zuipen. Gisteravond, morgen op Gabriëlles verjaardag, de dag daarna vanwege de kroegennacht en ga zo maar door. Maar om die 5 dagen achter elkaar te halen moeten ze vanavond ook gewoon bier gaan zuipen. Ook al is er geen feestje of iets dergelijks. Ze geven elkaar een 'boks' en spreken af om vanavond gewoon weer bier te gaan drinken. Een nieuwe missie is ontstaan: Vijf dagen achter elkaar bier drinken. Maar daarna wel in rehab, want bier is niet goed voor de spieropbouw. Er moet dus flink gesport worden na deze 5 dolle dagen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.