Stefanie durft niet met Nicole te praten ~ Utopia Gekte

11/30/2015

Stefanie durft niet met Nicole te praten

Stefanie ligt niet wakker van Bjorn's stemmen

Stefanie en Ivan doen deze avond weer samen de koeien. Daar ontstaat ook al snel een gesprek over de nominaties. ''Ik hoorde dat je niet gaat doen wat je twee maanden terug zei'', begint Stefanie voorzichtig als Ivan aangeeft de stemming een beetje spannend te vinden. ''Nou ik zei dat ik vol op Cees ging, maar toen zag ik zijn ontwikkeling de afgelopen twee maanden dus dan is dat het eigenlijk niet waard. [...] Ik weet ook niet of hij werkelijk veranderd is of dat hij zich inhoud enkel omdat hij weet dat dit zijn laatste stemming kan zijn''. Juist dit soort verschuivingen maken het zo lastig vind hij. Als Stefanie vraagt of Ivan al zin heeft in morgen reageert hij wel positief. ''Ja fantastisch, ik ga het presenteren''. Ivan gaat in ieder geval niet op Cees. Hij vind dit de moeilijkste stemming tot nu toe al was het vorige maand ook al best moeilijk. Ivan heeft op het moment niet eens mensen in zijn hoofd waarop hij kan stemmen en daar word hij helemaal gek van. Stefanie zegt dat er bij haar veel namen door het hoofd zijn gegaan. ''Wat is jouw criteria?'', vraagt Ivan dan. En ook is hij wel benieuwd wie er dan door haar hoofd zijn gegaan. Op de eerste vraag krijgt hij geen antwoord en op de tweede vraag reageert ze dat bijna iedereen wel door haar hoofd is gegaan, maar dat is puur omdat het zo moeilijk is. Stefanie denkt zelf stemmen van Bjorn te krijgen, maar daar ligt ze niet wakker van. Wel verwacht ze ook nog stemmen van twee andere mensen en daar ligt ze wel wakker van. Ook heeft ze gedacht dat Ivan op haar gaat stemmen.

Even komen Wim en Mark het gesprek verstoren, maar daarna gaat het weer rustig verder. Stefanie zegt dat ze niet met Nicole durft te praten. Ze vertelt aan Ivan dat het de laatste paar weken niet zo best gaat tussen hun. 'S nachts heeft ze een keer een gesprek gehad waarin vooral Nicole gepraat heeft en ze zelf ja en amen zei. Ze heeft het idee dat Nicole boos of teleurgesteld is. Stefanie krijgt nou niet echt leuke reacties van haar en is dit ook niet gewend van Nicole. Ivan geeft toe zelf ook niet zoveel met Nicole te praten. Het laatste wat Ivan gezien heeft is een gesprek in de horeca keuken toen ze aardappels aan het schillen was, en toen snapte Ivan al niet wat er aan de hand was. Hij kreeg het idee dat Nicole met Stefanie wilde praten, maar dat Stefanie er geen zin in had. Stefanie bevestigd dat ze toen ook pissig was. Ivan zegt dat Nicole veel om Stefanie geeft. Zelf heeft hij ook soms moeite met Stefanie. Hij weet waar ze mee te maken heeft en begrijpt hoe moeilijk dat is. Of nou, daar komt hij al meteen op terug. Hij kan het zich niet echt voorstellen denkt hij. Zelf heeft hij ook pieken en dalen en dat maal tien dan snapt hij een beetje hoe zij zich zou moeten voelen. Hij mist alleen soms de vechtersmentaliteit bij Stefanie. Dat ze vecht om uit een dip te komen. Stefanie laat weten dat ze hier geen rust kan pakken.

Stefanie vraagt zichzelf ook af wat ze nu moet gaan doen nu ze de Borderline academie heeft gehad. Wat gaat ze in Utopia doen. Er aan werken kan ze buiten ook. Ze weet het gewoon niet. Zou ze het tatoeëren bijvoorbeeld weer op willen pakken. Stefanie vind het moeilijk om zich op één ding te focussen. Dat ze zich op de Borderline academie heeft gefocust daar is ze superblij mee, maar nu heeft ze niks meer. Haar petjes hoeft ze niks aan te doen, de stamppot avonden die lopen nu en ze doet de koeien elke keer, maar wat dan nog meer. Ze krijgt telkens te horen dat ze niet genoeg doet. Dat ze hier niks uitvoert, maar wat moet ze dan doen. Straks met de markt hebben ze de oliebollen. Dat vind Stefanie ook leuk, maar dat is ook maar twee maanden. Stefanie maakt het zich ook wel moeilijk vind Ivan. Stefanie zegt dat ze het gevoel heeft dat ze een Gaby 2.0 word. Iemand die alles een beetje doet, maar uiteindelijk niks. Althans wat ze doet doet ze wel goed vind Stefanie. Bij Gaby was dat minder.

Ook de horeca keuken is weer een dingetje. Cees gaat nu ook weer diners op de webshop zetten en het is niet dat ze hem als concurrent ziet want ze weet dat ze beter is dan Cees. Ivan bevestigd dat. ''Het is je vak. Die man doet het uit hobby''. Stefanie vind het voornamelijk vervelend omdat ze straks weer dubbele boekingen hebben. De stamppot avonden zijn bijvoorbeeld elke avond. Mensen kunnen boeken voor elke dag van de week en dat vind Stefanie juist zo fijn dan is het niet dat als ze het alleen op woensdag doen dat de geïnteresseerde gasten dan bijvoorbeeld net die dag niet kunnen. Stefanie heeft er ook niks over gehoord. Ze is gewoon een beetje beledigd dat zonder overleg de horeca keuken aan Cees is toegezegd terwijl zij over de horeca keuken gaat.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.