Spanning rondom nominaties stijgt. ~ Utopia Gekte

11/23/2015

Spanning rondom nominaties stijgt.

Wie moet Utopia verlaten?.

Zoals we vanochtend al zeiden zijn de nominatiegesprekken weer flink op gang gekomen. De stemming komt namelijk snel dichterbij! Aanstaande zaterdag (28 november) worden de drie nieuwe visumhouders alweer bekend gemaakt. 2 dagen later is het aan ons om te gaan nomineren. De bewoners zelf nomineren vervolgens op 1 december. Dan is dus bekend welke bewoners voor de laatste keer in 2016 zijn genomineerd. Een dag daarna komen de twee visumhouders met de meeste publieksstemmen Utopia binnen wandelen. 4 dagen later, op zondag 6 december, gaat één van hen alweer naar huis. En degene die mag blijven moet de volgende dag één van de genomineerde Utopia bewoners naar huis sturen. De komende 2 weken is er dus volop stress in de loods, al dan niet geacteerd of overdreven zoals we gewend zijn. Dat maakt het echter niet minder spannend want hoe zuur is het om zo vlak voor de Utopiaan van het jaar verkiezing het terrein te moeten verlaten? Precies, behoorlijk zuur...

Meerdere bewoners hebben dan ook weer gesprekken over de stemming. Bijvoorbeeld Wim en Mark op de vide. Zij vinden dat het wel erg snel dichtbij komt nu allemaal. ''Ik ga gewoon dinsdag op je stemmen, je zit hier al zo lang'', grapt Wim. Mark zelf heeft nog niet echt een idee van wie hij stemmen moet geven. Beide heren twijfelen en moeten zoeken naar dingen die anderen hen geflikt hebben. Wim gaat straks maar eens even een lijstje maken met potentiële vijanden.

Nicole en Gina behoren ook tot twee Utopianen die zich zorgen maken. ''Het gaat een hele vervelende stemming worden'', weet Nicole ons te vertellen. Ze vreest dat er iemand moet vertrekken die bij de 'oude garde' hoort. Net als Mark en Wim hebben ook deze twee dames behoorlijk wat moeite met kiezen. Dat geeft ons meteen de gelegenheid om een nieuwe poll te openen. Welke bewoner zie jij het liefst vertrekken? Breng nu je stem uit in onze genadeloze poll:

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.