Ruzie, tranen en onzekerheid. ~ Utopia Gekte

11/10/2015

Ruzie, tranen en onzekerheid.

Liefde is...

We brengen je snel op de hoogte van wat er allemaal is gebeurd sinds ons laatste bericht. En dat is een hoop! Om te beginnen hebben Ivan en Bas weer dansles gehad van de lerares. Dit is allemaal goed verlopen en het ziet er steeds strakker uit. Het dansje is ietwat aangepast om het makkelijker te maken, maar het blijft er moeilijk uit zien.

Naomi heeft een bijzondere foto gemaakt voor Stefanie. Alle bewoners verzamelden zich achter hek zwart/witte hek, gekleed in dezelfde kleuren. Stefanie bleef voor het hek staan, zoals ze aangaf tijdens het centraal. De foto gaat gebruikt worden ter promotie van de borderline academie die er aan zit te komen. Er zijn nog niet veel kaarten verkocht, net als met de markt waar pas de helft van de kaarten van verkocht zijn.

Gabriëlle had een akkefietje met Bjorn. Ze is erg zenuwachtig vanwege haar verjaardagsfeestje en wilt alles meteen geregeld hebben. Op het moment wanneer zij dat wil moet Bjorn dus per se een belletje doen voor een levering. Wat Bjorn betreft maakt het helemaal niets uit of hij nu belt of over een uur. Hij belt wanneer hij zelf van plan is om te bellen, niet wanneer iemand anders het zegt. Hij vind het al goed genoeg dat hij überhaupt gaat bellen voor Gabriëlle. Na wat gedoe over en weer loopt Bjorn uiteindelijk weg. En het duurt niet lang tot Gabriëlle haar excuses komt aanbieden bij Bjorn. Hij heeft gelijk. ''Het spijt me echt heel erg'', laat ze weten met een dikke knuffel.

En dan de liefdeskoppeltjes in Utopia. Op precies hetzelfde moment lopen de twee koppeltjes ergens op het terrein. Mark en Gina. En Nicole met Ivan. Nicole moet even kwijt dat ze zich 'gewoon even kut' voelt over de relatie en over 'dit'. Wat 'dit' is mogen we raden. Wellicht heeft het met de dans te maken die Ivan moet uitvoeren. Bij Mark en Gina gaat het er nog emotioneler aan toe. Gina vertelt niet te mee gaan wanneer Mark vertrekt. Mark snapt dat wel, hij heeft bijna zijn doelen bereikt en Gina nog niet. ''Maar het kan twee kanten op. Of je houdt niet genoeg van me of je bent nog niet klaar. Daar wil je toch heen'', vraagt Mark. Gina beaamt dat en begint opeens te huilen. Mark snapt er niks van en zegt van binnen ook een beetje te huilen.

Het lijkt alsof beide relaties een beetje tot een einde komen. Tegelijkertijd nog wel. Bij Nicole en Ivan vallen ontzettend veel stiltes tussendoor, maar het komt op hetzelfde neer. Beide dames twijfelen opeens aan alles, maken zich zorgen om alles en voelen zich niet prettig. Nicole geeft aan onzeker te zijn en Gina zit ook al met een hoop vragen. Zo weet ze niet of ze wel zo verliefd is op Mark als hij op haar. En ook of de relatie buiten Utopia stand zal houden weet ze niet. ''Ik wil je niet aan het lijntje houden. Ik wil niet dat je langer hier blijft om mij. Omdat ik niet weet of het buiten stand zal houden'', laat Gina weten.

Mark blijft kalm en zegt dat ze het rustiger aan moeten doen. Hij is zelfs zo kalm dat het Gina een beetje verbaasd. Dit valt haar reuze mee! Wat Mark betreft moeten ze gewoon ieder hun ding doen. Hij voelde al aan dat er iets zat te komen, maar wist niet precies wat. Bij het andere gesprek weet Ivan goed te vertellen waarom Nicole zich opeens zo voelt: ''Je hebt geen doel meer en je bent jaloers''. In een poging om haar op te peppen benoemt hij alle goede kwaliteiten die Nicole bezit. Zelf voelt ze het niet zo.

 De kalmte bij Mark maakt ondertussen meer plaats voor boosheid. Hij is van mening dat Gina wat langer had moeten wachten met dit nieuws. Hij heeft net goede post gehad en was helemaal in zijn nopjes. ''Je dacht laat ik de euforie bij Mark maar eens temperen'', spreekt hij zelfs uit. Het komt hoe dan ook steeds op hetzelfde neer: Gina denkt niet dat zij net zo verliefd is op Mark als hij op haar. Ze zou wel graag vrienden willen blijven. ''Schatje, ik hou van je en dat zal ik altijd blijven doen'', aldus Mark.

Terwijl de liefde tussen Mark en Gina voorgoed over lijkt te zijn doet Ivan juist zijn best om Nicole te behouden. Hij doet er alles aan om haar onzekerheid weg te praten: ''Jij bent zelf al een kunstwerk'', vertelt hij tijdens een innige knuffel. Nicole moet wat hem betreft beter voor zichzelf gaan zorgen. Bijvoorbeeld door te sporten. We zijn zo meteen bij je terug met een uitgebreider bericht van al deze liefdesperikelen. Want er is nog veel meer gezegd en gebeurd! Maakt Gina definitief een einde aan de relatie of is dit weer tijdelijk?

Download ondertussen onze nieuwe Android app in de Play Store of sluit je aan bij onze Facebook groep met meer dan 15.000 leden.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.