Rowena wilde camera's ontwijken met Bjorn? ~ Utopia Gekte

11/08/2015

Rowena wilde camera's ontwijken met Bjorn?

Een kleine update.

Het slaapfeestje zit er op en een nieuwe ochtend breekt aan. Laten we eens gaan kijken naar wat de avond en nacht deze keer allemaal heeft gebracht. Zoals je wellicht weet sliep het grootste gedeelte van de bewoners deze nacht bij elkaar op de grond. Het was een idee van Gina om alle matrassen bij elkaar te leggen en er een gezellige en knusse nacht van te maken. Ze deden spelletjes en Gina liet weten dat ze iedereen 's nachts zou wakker maken voor een muzikale verrassing.

Verschillende spelletjes zijn gisteravond voorbij gekomen. Kussengevecht, Wie ben ik? en Truth or dare bijvoorbeeld. Bij het laatstgenoemde spelletje worden er vooral allemaal seksistische vragen gesteld. Zo komen we er achter dat Rob zich nog nooit heeft bevredigd in Utopia, Mark met een man heeft gezoend en heeft Ivan nog nooit met iemand van boven de 60 gezoend.

Tussen alle gekheid op een Utopiaans stokje door is er altijd plaats voor irritaties. Met name Nicole lijkt dit gezellige gedoe niet gezellig te vinden. Ze moppert er behoorlijk op los en zegt ook op een hele duidelijke toon tegen Stefanie dat die ene fles alcohol van haar is. ''Dat dat even duidelijk is ja'', vult ze verder nog aan. Benjamin moppert over de toon waarop Nicole dat zei en de regie gooit er een streamlock in. Ruzie past niet meer bij het SBS6 gevoel dus dat mogen we ook zeker weten niet te zien krijgen. Na de streamlock horen we Rowena zeggen dat ze er alsjeblieft geen poeha van moeten maken. ''Ik maak er geen poeha van. Zuip alsjeblieft die fles op dan zijn we er vanaf'', besluit Nicole.

Om half 1 's nachts, een half uur nadat Giorgio jarig is en Naomi spoorloos was verdwenen, gaat de muziek aan in de loods. Mark en Gina brengen hun kneiter van een hit ten gehore aan de groep. Bas en Cees zijn er zeer over te spreken. Niet dus. Gina zelf is wel in extase en verwacht dat ze haar allereerste hit te pakken heeft. We hoorden Mark eerder ook al over plannen om een carnavalslied met Gina op te nemen, dus een tweede hit is in de maak. Tussen alle gekkigheid door dat gepaard gaat met dans vertelt Ivan even iets aan Nicole. Dat hij dus billenkoek moet geven aan de danseres tijdens de danswedstrijd. Erg leuk lijkt ze dat niet te vinden, maar ze is in ieder geval op de hoogte nu.

Uiteindelijk verdwijnen steeds meer bewoners naar hun bed. Veel Utopianen besluiten om toch gewoon in hun eigen bed te slapen. Ook Bjorn was dit van plan, maar Rowena bleef eindeloos doorvragen om tussen haar en Gina in te komen liggen. Aangezien Bjorn een drankje op heeft wilde hij dit niet, maar hij laat zich overtuigen en kruipt er tussenin. Rowena begint meerdere keren over de camera's en wat ze wel of niet kan doen. Stefanie en Bjorn moeten uitleggen dat ze aan alle kanten gezien worden. Maar als ze sneaky aan de borsten van bijvoorbeeld Gina zou willen zitten onder de dekens dan kan dat wel. Ze vroeg daar zelf om trouwens dus ze lijkt heel wat van plan te zijn. ''Jawel, dat zien ze niet'', vertelde Bjorn. Uiteindelijk slapen niet alleen Bjorn en Rowena samen. Ook Stefanie en Rob delen weer een bed deze nacht. En om half 6 's ochtends besluit Bjorn alsnog om naar zijn eigen bed op de vide te gaan. Zou er iets gebeurd zijn onder de dekens of was het allemaal voor de show?

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.