Rowena gaat los op Justin Bieber. ~ Utopia Gekte

11/24/2015

Rowena gaat los op Justin Bieber.

What do you mean?

Hoewel de muziek keihard aan staat in de loods zien we weinig danspasjes meer op de vloer. De danseressen en de juryleden zijn inmiddels alweer vertrokken namelijk. De meeste bewoners zijn vooral aan het hangen of aan het schreeuwen. Of aan het speculeren over de nominaties. Vooral dat laatste moeten we niet vergeten de komende weken. Want beetje bij beetje krijgen we steeds meer een idee van wie op wie gaat stemmen. Zo gaat Armanda sowieso op Wim en Naomi. Ook Cees laat nog maar eens weten vol op Gina te gaan stemmen. ''Zij is slim en zet iedereen een dag van te voren op de kappersstoel'', weet hij te vertellen.

En plotseling komt er toch nog beweging in de loods dankzij niemand minder dan Justin Bieber. Zelfs Rob begint voorzichtig heen en weer te bewegen met zijn hoofd terwijl hij nog een slokje bier neemt. Zowel hij als Rowena zijn verbaasd dat het nummer 'What do you mean' van Justin Bieber is. ''Hij is leuk opgedroogd'', vind Rowena. ''Wat een lekker nummertje'', gilt ze niet veel later door de loods terwijl ze als enige op de dansvloer staat. Dat laatste vind ze overigens helemaal niet erg, ze vind het heerlijk om zoveel ruimte voor zichzelf te hebben op de dansvloer.

Ondanks de vele spanningen die in de lucht hangen weten de bewoners er vooralsnog een leuke avond van te maken. Ook wanneer het nummer 'Waves' van Mr. Probz door de luidsprekers klinkt zingt het gros van de bewoners gezellig mee. Gabriëlle niet, zij hangt op de trap van de vide en smeekt Benjamin zo'n beetje of ze niet gewoon naar boven mag. Ze heeft echt geen zin in een feestje nu.

Ivan en Nicole zijn er overigens ook niet zo voor in de stemming. Nicole biechtte eerder deze avond al op dat ze het een 'zet Nicole te kakken' avond vond. Dit vanwege uitspraken die gedaan zijn tijdens de danswedstrijd. Ze zouden dit volgens Nicole hebben gedaan om haar terug te pakken. Mocht dit waar zijn dan is dat gelukt. En ook Bjorn was nogal geïrriteerd eerder deze avond vanwege een uitspraak van Stefanie. Zij zou namelijk tegen danslerares Natasja hebben gezegd dat hij niet kan zingen. Dit biechtte Stefanie zelf op aan hem nadat hij daar om vroeg. Hij kreeg het namelijk al half mee. Bjorn is er zo pissig van geworden dat hij waarschijnlijk vol op Stefanie gaat stemmen. Dat hij eerst vol op Mark leek te gaan vergeten we bij deze maar weer. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.