Rowena breekt en huilt bij Bjorn. ~ Utopia Gekte

11/15/2015

Rowena breekt en huilt bij Bjorn.

Niet goed genoeg.

Er zitten een paar heftige dagen op en Rowena is de eerste die breekt onder alle druk. Gelukkig kan ze veel steun vinden bij Bjorn die meteen voor haar klaarstaat. ''Ik ben gewoon moe en wil dingen goed doen. De Luifel, de wedstrijdjes onderling. Ik heb het gevoel dat ik iets niet goed heb gedaan. Die markt en die Luifel shit. Ik kom niet eens meer aan mijn muziek toe'', snikt ze onder andere. Ze heeft even een down momentje en Bjorn geeft complimenten in de hoop dat dit werkt. Wat hem betreft heeft ze het gewoon goed gedaan.

De tranen blijven rollen bij Rowena die ze met man en macht probeert weg te vegen met haar vest. Rowena snapt er niks van. Volgens haar gaat alles 'f*cking soepel' wanneer ze met een microfoon op het podium staat, maar dit is toch echt andere koek. En dat is wat Bjorn haar dan ook probeert uit te leggen op een zo lief mogelijke toon. Zonder succes. Rowena is haar ei nog lang niet kwijt: ''Ik kom hier gewoon om mijn shit te doen''.

Erg veel tijd om te blijven praten is er niet. Er komt een centraal aan dus Bjorn en Rowena knuffelen er een eind aan. Dit centraal gaan we niet mee schrijven want de cijfers hebben we al bekend gemaakt in ons vorige bericht. En verder steken ze toch alleen maar veren bij elkaar in de kont over hoe goed het allemaal is gegaan. ;-)
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.