Rob ventileert een eind weg met Stefanie. ~ Utopia Gekte

11/21/2015

Rob ventileert een eind weg met Stefanie.

Stefanie weet het van Cees.

Vandaag krijgt Armanda haar bezoek en morgen is Cees aan de beurt. Maar voordat het zover is gaan we eerst nog even terug naar gisteravond en vannacht. Zijn er nog bijzondere dingen gebeurd? Een aantal kleine dingetjes zeker! Neem bijvoorbeeld Wim en Bjorn die even in het werkschuurtje zaten waar ook de fotostudio van Naomi zit. Daar liet de bouwer weten veel aan thuis te hebben gedacht. En dat hij hoopt om nog eens in dezelfde harde werkflow als Bjorn terecht te komen. Laatstgenoemde zingt tussendoor weer een nummertje.

Veel andere bewoners liggen al vroeg op bed. Zoals Gina en Mark met de baby. En Nicole samen met Ivan. Hij leest wat brieven door en Nicole heeft een potlood in haar hand. Het was al vroeg donker in de loods  vanwege een nieuwe avondklok. Nicole heeft besloten dat ze vanaf nu elke woensdag om 22:00 de lampen uit laten doen door de overheid. Rob en Stefanie zitten om 23:00 wel nog binnen op de bank. Zij speculeren weer eens over de aankomende nominaties. Rob zit er over na te denken om vol op Armanda te gaan stemmen. Ook Stefanie zegt helemaal klaar ze zijn met dat veganistische gedoe. Rob klaagt nog maar eens dat hij bijna zijn 24 uur had aangevraagd voor het eerst vanwege die pop.

Een flinke poos later, rond 1 uur 's nachts, is Rob nog altijd niet klaar met zitten en zeuren. Hij noemt het gekkenwerk om dat optreden van Bjorn en Rowena serieus een 'Live in de loods' te noemen. ''Eerst allemaal bekende namen en nu dit'', moppert hij. Tijd voor Stefanie om te vragen wat Rob zelf dan graag zou willen doen! En het antwoord van Rob? Tja, hij heeft genoeg excuses om niks te hoeven uitvoeren en lekker vakantie te blijven vieren. Met wat gemopper over anderen tussendoor.  Want niks doen dat trekt hij niet, daar word hij heel zenuwachtig van.

En dan nog een ander dingetje over de foto's van Cees. Zoals we allemaal weten zijn die herfstfoto's in Cees zijn ogen vaak bekeken. Ik geloof een stuk of 23.000 keer. Stefanie laat aan Rob weten dat de foto's waarschijnlijk niet zo vaak zijn bekeken als Cees denkt. Omdat ze in haar post te horen heeft gekregen dat er vaak op 'refresh' is gedrukt naar aanleiding van een oproep op Utopia Gekte. Stefanie twijfelt er over om dit wel of niet te vertellen. Rob denkt dat ze hem het beste in die waan kunnen laten blijven.Voor zijn eigen bescherming. Want zo belangrijk is het ook niet volgens Rob. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Cees vind het leuk, hij heeft een camera en gaat lekker aan de slag. En dan zou het ook helemaal niet uit moeten maken of 10 mensen het zien of 100.000, als hij het maar leuk vind. En bovendien is het alleen maar een groot compliment voor Cees als we wel massaal pagina's hebben vernieuwd om Cees te helpen toch? :-) Ik zeg een goedemorgen en geniet van het mooie zonnige herfstweer. Het is wel fris!
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.