Rob klaagt verder over Bjorn die niet zou kunnen zingen. ~ Utopia Gekte

11/03/2015

Rob klaagt verder over Bjorn die niet zou kunnen zingen.

Live in de loods.

Geweldig nieuws! De ontzettend belangrijke discussie rondom het woord assertief is uitgepraat. Soort van dan. Cees en Rowena hebben besloten het te laten voor wat het is. Misschien weet je het nog, dat Cees een uitleg vroeg aan Rowena over dat woord. Zij kon of wilde dat niet geven en Cees deed daar bij iedereen zijn beklag over. Een laatste poging om dit tot de bodem uit te zoeken loopt op niks uit. Cees ontkent dat hij een bepaalde zin op een bepaalde manier heeft uitgesproken. Er zijn grotere problemen in Utopia, dus zowel Cees als Rowena gaan het er niet meer over hebben.

Door naar een groter probleem dan maar. Want Rob gaf in het centraal aan dat Bjorn helemaal niet kan zingen. Dat is nogal een dingetje want hij gaat samen met Rowena een live in de loods concert geven. Na het centraal gaat Rob er nog eens verder op in samen met Stefanie op het rokersbankje. Wat hem betreft kunnen ze beter een karaoke set gaan huren en het geen serieus Live in de loods optreden noemen. Hoewel Benjamin Rob op andere gedachte probeert te brengen omdat Bjorn veel leuke reacties krijgt blijft Rob negatief. ''Je moet het meer zien als een soort geintje. En hij moet meer oefenen om er iets van te maken. Ik vind het awkward''.

Rob kan schreeuwen wat hij wil, Bjorn gaat het Live in de loods concert met Rowena toch wel geven. Benjamin weet te vertellen dat er veel mensen zijn die Bjorn graag zien optreden. En Rob moet maar gewoon snappen dat hij deze kans aangrijpt. Ben jij het eens met Benjamin of met Rob? Bjorn zelf denkt er trouwens zo over: ''Het is niet afgrijselijk om aan te horen, daar ben ik mij van bewust. En ik ben ook een beetje gepusht. Bas stelde zelfs voor dat ik een promo in ging zingen''. Bjorn vertelt een vocal coach te hebben gehad en weet zeker dat hij spat zuiver gaat zingen. ''Ik heb voor een uitverkocht Melkweg gestaan met presenteren. Ik ga niet iets doen waarvan ik over 5 jaar de beelden op een bruiloft te zien krijg.''0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.